Luxe reis naar Guatemala

U bent hier: Home » Luxe reis Guatemala

Tijdens deze luxe reis door Guatemala ervaart u luxe in combinatie met de cultuur en natuur van Guatemala. Ontdek het bijzondere natuurverschijnsel Semuc Champey, de eeuwenoude Mayastad Tikal en de sfeervolle stad Antigua. Vaar over Lake Atitlán en geniet van panoramische uitzichten. Maak kennis met de Maya’s en leer alles over hun eeuwenoude tradities. U overnacht in exclusieve lodges en boetiek hotels, waar service, persoonlijkheid en de natuur aan woorden tekort schieten. Ervaar het veelzijdige Guatemala. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze luxe reis naar Guatemala geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Antigua – Lake Atitlán – Guatemala City – Cobán – Guatemala City – Flores.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: €3.800,- per persoon (excl. internationale vlucht).
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

luxe reis guatemala romantisch
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Hoogtepunten van deze luxe reis door Guatemala:

Groene Vink Klassieke Mayasteden
Groene Vink Authentieke dorpen
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Actieve vulkanen
Groene Vink Kleurrijke cultuur
Groene Vink Luxueuze bungalow aan Lake Atitlán

We hebben weer een unieke reis naar Guatemala gemaakt. Een mix van cultuur, natuur, authentieke dorpjes, gastvrijheid en ontspannenheid. Alles tot in de puntjes geregeld en we hoefden ons nergens druk over te maken. Iedere accommodatie en tour was weer een aangename verrassing!

[usr 5]
Esther en Jasper

Wij hebben er genoten van deze leuke, veelzijdige, actieve, culturele reis. Antigua is een mooie koloniale stad, omringd bent door vulkanen. Vulkaan Pacaya beklommen, mooie zonsondergang ervaren en natuurlijk marshmallows geroosterd. Vervolgens een boottocht over Lake Atitlán naar San Juan, San Pedro, Santiago.

[usr 5]
Angela en Anton

Foto impressie van de luxe reis Guatemala

Gebieden van deze luxe reis naar Guatemala

Antigua

Uw luxe reis door Guatemala begint in Antigua. Antigua is een kleurrijke, koloniale stad met een karakteristiek centrum. U overnacht in een luxueus hotel op steenworp afstand van het centrum. Wandel langs de kleurrijke gebouwen, de eeuwenoude ruïnes, kloosters en kerken. Antigua wordt omringd door drie vulkanen en vanaf het uitzichtpunt Cerro de la Cruz kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad en de Agua vulkaan. Samen met een gids maakt u een stadstour en beklimt u de nabijgelegen Pacaya vulkaan.

Ontdek in ons blog alles over Antigua

Lake Atitlán

Lake Atitlán is één van de mooiste meren ter wereld. Het meer wordt omringd door actieve vulkanen en authentieke dorpen. Samen met een gids vaart u over het uitgestrekte meer en bezoekt u de omliggende dorpen. Elk dorp heeft eigen tradities en gewoontes die u leert kennen. Tijdens deze luxe reis door Guatemala overnacht u in een schitterende suite met uitzicht op het meer.

Omgeving Cobán

In de omgeving van Cobán gaat u tijdens deze luxe reis door Guatemala in het ongerepte nevelwoud op zoek naar de nationale vogel van Guatemala, de quetzal. Daarnaast bezoekt u ook het unieke natuurverschijnsel Semuc Champey. Midden in het tropisch regenwoud liggen deze turquoise waterpoelen. De poelen lopen als watervallen in elkaar over. Het is ook mogelijk om er te zwemmen. Samen met een gids bezoekt u ook de nabijgelegen grotten. Dichtbij Cobán ligt ook een beroemde theeplantage waar u een rondleiding volgt en uitleg krijgt over het theeproces.

Flores

Dichtbij de plaats en het gelijknamige schiereiland Flores bevindt zich een boetiek hotel aan het meer, omgeven door een schitterende natuur. Heerlijk om uw luxe door Guatemala mee af te sluiten. U overnacht in een luxueuze suite aan het meer. Geniet hier tijdens deze luxe reis door Guatemala van de ongerepte natuur en kom helemaal tot rust. De omgeving staat bekend om de klassieke Mayasteden als Tikal en Yaxha.

Deze luxe reis naar Guatemala maken?

Wilt u deze prachtige reis door Guatemala maken? Bij Unico Travel overnacht u bij sfeervolle en kleinschalige lodges en geven wij u de meest unieke tips voor uw reis. Wij vinden het prettig om elkaar even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Op die manier weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Extra informatie en tips over deze luxe reis Guatemala

Er zijn helaas nog geen directe vluchten naar Guatemala. De meest comfortabele vlucht is met de KLM via Panama-Stad of San José.
In deze reis is al het vervoer voor u geregeld. U reist per privé transfers en per binnenlandse vlucht. Ter plekke kunt u zich vaak per taxi, te voet of met bijvoorbeeld een tuktuk verplaatsen.
Tijdens deze reis zijn de volgende tours inbegrepen:
  • Stadstour in Antigua
  • Beklimming van de Pacaya vulkaan
  • Boottour over Lake Atitlán en bezoek aan omliggende dorpjes
  • Tour nevelwoud dichtbij Cobán
  • Tour theeplantage
  • Tour Semuc Champey
  • Tour Tikal
Tijdens deze 15-daagse reis door Guatemala ontdekt u de hoogtepunten van het land. U ontdekt de koloniale stad Antigua, Lake Atitlán, het nevelwoud rondom Cobán, de eeuwenoude Mayastad Tikal en het natuurverschijnsel Semuc Champey. U overnacht in luxueuze hotels en lodges en reist op een rustig tempo met een privé chauffeur.