Luxe reis naar Guatemala

U bent hier: Home » Luxe reis Guatemala

Luxe is voor iedere reiziger anders. Voor Unico Travel staat luxe gelijk aan uniek en bijzonder. Tijdens deze luxe reis door Guatemala ervaart u luxe gecombineerd met cultuur en natuur. Ontdek het bijzondere natuurverschijnsel Semuc Champey, de klassieke Mayastad Tikal en de sfeervolle stad Antigua. Vaar over Lake Atitlán en geniet van panoramische uitzichten. Maak kennis met de Maya indianen en leer alles over hun eeuwenoude tradities. U overnacht in exclusieve lodges en boetiek hotels, waar service, persoonlijkheid en de natuur aan woorden tekort schieten. Ervaar het veelzijdige Guatemala!

Hoogtepunten van deze luxe reis door Guatemala:

Groene Vink Klassieke Mayasteden
Groene Vink Authentieke dorpen
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Actieve vulkanen
Groene Vink Kleurrijke cultuur
Groene Vink Luxueuze bungalow aan Lake Atitlán

Foto impressie

Overzicht

Route: Antigua – Lake Atitlán – Guatemala City – Cobán – Guatemala City – Flores.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: € 3.800,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en de reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze luxe reis naar Guatemala

Antigua

Bij aankomst in Guatemala City wordt u opgehaald en naar uw hotel in Antigua gebracht. Antigua is een kleurrijke, koloniale stad met een karakteristiek centrum. U overnacht in een luxueus hotel op steenworp afstand van het centrum. Wandel langs de kleurrijke gebouwen, de eeuwenoude ruïnes, kloosters en kerken. Antigua wordt omringd door drie vulkanen en vanaf het uitzichtpunt Cerro de la Cruz kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad en de Agua vulkaan. Samen met een gids maakt u een stadstour en beklimt u de nabijgelegen Pacaya vulkaan.

Ontdek in ons blog alles over Antigua

Lake Atitlán

Lake Atitlán is één van de mooiste meren ter wereld. Het meer wordt omringd door actieve vulkanen en authentieke dorpen. Samen met een gids vaart u over het uitgestrekte meer en bezoekt u de omliggende dorpen. Elk dorp heeft eigen tradities en gewoontes die u leert kennen. Tijdens deze luxe reis door Guatemala overnacht u in een schitterende suite met uitzicht op het meer.

Omgeving Cobán

In de omgeving van Cobán gaat u in het ongerepte nevelwoud op zoek naar de nationale vogel van Guatemala, de quetzal. Daarnaast bezoekt u ook het unieke natuurverschijnsel Semuc Champey. Midden in het tropisch regenwoud liggen deze turquoise waterpoelen. De poelen lopen als watervallen in elkaar over. Het is ook mogelijk om er te zwemmen. Samen met een gids bezoekt u ook de nabijgelegen grotten. Dichtbij Cobán ligt ook een beroemde theeplantage waar u een rondleiding volgt en uitleg krijgt over het theeproces.

Flores

Dichtbij de plaats en het gelijknamige schiereiland Flores bevindt zich een boetiek hotel aan het meer, omgeven door een schitterende natuur. Heerlijk om uw luxe door Guatemala mee af te sluiten. U overnacht in een luxueuze suite aan het meer. Geniet van de ongerepte natuur en kom helemaal tot rust. De omgeving staat bekend om de klassieke Mayasteden als Tikal en Yaxha.

Over deze luxe reis door Guatemala

Tijdens deze luxe reis door Guatemala overnacht op de meest schitterende plekken van het hotel. U reist de gehele reis per privé transfers en ziet in twee weken een aantal hoogtepunten van het land. U overnacht in kleinschalige boetiek hotels en lodges. De reis neemt u mee langs kleurrijke steden, actieve vulkanen, eeuwenoude Maya ruïnes en ongerepte regenwouden.

U overnacht meerdere nachten op een plek, zodat u maximaal kunt genieten.

Maya cultuur

Tijdens deze reis ontdekt u de unieke Mayacultuur van Guatemala. U bezoekt de lokale markten in Antigua en de grootste markt van Latijns-Amerika in Chichicastenango. Ontdek de tradities, gewoontes en de cultuur van de Maya’s. In de eeuwenoude Mayastad Tikal ontdekt u de vele ruïnes, tempels en overblijfselen.

Vulkanen

Guatemala staat bekend om de vele (actieve) vulkanen. Tijdens uw luxe reis door Guatemala beklimt u samen met een gids de Pacaya vulkaan. Daarnaast heeft u vanuit uw suite aan Lake Atitlán een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende vulkanen.

Deze luxe reis naar Guatemala maken?

Wilt u deze prachtige reis door Guatemala maken? Bij Unico Travel overnacht u bij sfeervolle en kleinschalige lodges en geven wij u de meest unieke tips voor uw reis. Wij vinden het prettig om elkaar even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Op die manier weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Volg ons op social media: