Luxe reis Guatemala

U bent hier: Home » Luxe reis Guatemala

Ontdek de cultuur, geschiedenis en ongerepte natuur van Guatemala. Deze luxe reis door Guatemala neemt u mee langs de kleurrijke stad Antigua, het uitstrekte Lake Atitlán, het natuurverschijnsel Semuc Champey en de Maya stad Tikal.

Hoogtepunten van deze luxe reis door Guatemala

Groene Vink Eeuwenoude Maya cultuur
Groene Vink Authentieke dorpen
Groene Vink Ongerepte regenwouden
Groene Vink Actieve vulkanen
Groene Vink Luxueuze bungalow aan het meer

Foto impressie

Overzicht

Route: Antigua – Meer van Atitlán – Guatemala City – Cobán – Guatemala City – Flores.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: € 3.800,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en de reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze luxe reis Guatemala

Antigua

Uw luxe reis door Guatemala begint in de koloniale stad Antigua. U overnacht in een karakteristiek hotel. De stad Antigua staat bekend om de kleurrijke gebouwen, de eeuwenoude ruïnes, kloosters, kerken en de perfecte ligging. Antigua wordt omringd door drie vulkanen. Samen met een gids beklimt u de Pacaya vulkaan.

Meer van Atitlán

Het Meer van Atitlán is één van de mooiste meren ter wereld. Het meer wordt omringd door vulkanen en authentieke dorpen. Samen met een gids maakt u een boottour over het meer en bezoekt u een aantal van deze dorpjes. Ieder dorpje heeft eigen tradities die u leert kennen. Tijdens deze luxe reis door Guatemala overnacht u in een schitterende suite met uitzicht op het meer.

Omgeving Cobán

In de omgeving van Cobán bezoekt u een schitterend nevelwoud waar u de kans heeft om de nationale vogel van Guatemala te spotten, de quetzal. Daarnaast brengt u een bezoek aan het bijzondere natuurverschijnsel Semuc Champey. Midden in het regenwoud vindt u deze turquoise waterpoelen. Deze poelen lopen als watervallen in elkaar over.

Flores

Dichtbij de plaats en het gelijknamige schiereiland Flores bevindt zich een boutique hotel aan het meer. Hier sluit u uw luxe reis door Guatemala af. U overnacht in een luxueuze suite aan het water. U kunt hier genieten van de rust en de natuur. De omgeving staat bekend om de vele Maya ruïnes en steden. Samen met een gids ontdekt u de eeuwenoude Maya stad Tikal.

Over deze luxe reis door Guatemala

Tijdens deze reis ontdekt u mooiste gebieden van Guatemala. U overnacht op unieke plekken in kleinschalige hotels en lodges. De reis neemt u mee langs kleurrijke steden, actieve vulkanen, eeuwenoude Maya ruïnes en ongerepte regenwouden.

U overnacht meerdere nachten op een plek, zodat u optimaal kunt genieten en niet steeds hoeft te reizen.

Maya cultuur

Tijdens deze reis ontdekt u de Maya cultuur. U bezoekt de lokale markten in Antigua en tevens brengt u met een gids een bezoek aan de grootste markt van Latijns-Amerika in Chichicastenango. U ontdekt hier de tradities, gewoontes en cultuur van de Maya’s. In de eeuwenoude Maya stad Tikal ontdekt u de vele ruïnes en overblijfselen.

Vulkanen

In Guatemala vindt u vele vulkanen. Tijdens uw luxe reis door Guatemala zult u zelf ook een vulkaan beklimmen, namelijk de Pacaya vulkaan. Daarnaast heeft u vanuit uw kamer aan het Meer van Atitlán een schitterend uitzicht op het meer en de omliggende vulkanen.

Deze luxe reis door Guatemala maken?

Wilt u deze prachtige rondreis door Guatemala maken? Bij Unico Travel overnacht u bij sfeervolle en kleinschalige lodges en geven wij u de meest unieke tips voor uw reis. Wij vinden het prettig om elkaar even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Op die manier weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Volg ons op social media: