Duikreis Panama2019-02-01T16:09:36+01:00

Duikreis Panama

Je bent hier: Home » Duikreis Panama

Panama, een paradijs voor duikers! Tijdens deze 13-daagse duikreis Panama maakt u verschillende duiken bij de eilandengroep Bocas del Toro. Deze eilandengroep is de thuisbasis van 95% van alle koraalsoorten in de Caribische Zee! Duik tussen verpleegsterhaaien, octopussen, zeepaardjes, pijlstaartroggen, adelaarsroggen en nog veel meer!

Hoogtepunten duikreis Panama:

oranje vinkVerpleegsterhaaien, pijlstaartroggen, kleurrijk koraal
oranje vinkNachtduiken
oranje vinkPanama-Stad
oranje vinkRegenwoud en tropische stranden
oranje vinkIndianendorp


Route: Panama-Stad – Bocas del Toro – Panama-Stad.
Dagen: 13 dagen / 12 nachten.
Prijsindicatie: €1.200 per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld en kan nog geheel aangepast worden naar uw wensen. De totale reissom kan hierdoor afwijken.
Exclusieve internationale vlucht.


Wanneer?

In principe kunt u het hele jaar duiken in Panama. Maar de beste maanden zijn toch wel april, mei, juni, september en oktober, omdat de zee dan het rustigst is en het water heel helder.

Duiken

Tijdens uw duikreis Panama zijn er vier duikexcursies inclusief. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd nog optionele duiken die u ter plekke kunt boeken. Het duiken bij Bocas del Toro is in de maanden september en oktober zo bijzonder omdat het dan erg helder is en alles onder water erg goed zichtbaar is! Tijdens het duiken heeft u de kans om onder andere verpleegsterhaaien, adelaarsroggen, zeepaardjes, octopussen en pijlstaartroggen tegen te komen. Ook erg bijzonder is het maken van de nachtduik. ’s Nachts duikt u het water in om het onderwaterleven te spotten wat u overdag niet te zien krijgt. Erg bijzonder! Alle duiken die u maakt zijn onder begeleiding van een professionele duikinstructeur.

duikreis panama

Voor zowel ervaren als onervaren duikers!

Zowel ervaren als onervaren duikers kunnen deze reis maken! U kunt ook op Panama uw certificaten halen. Panama is zeer geschikt voor beginners om te leren duiken. Het land is namelijk een van de goedkoopste landen in Midden-Amerika om te duiken! Ideaal dus! Wij zullen het duikprogramma op maat voor u samenstellen aan de hand van uw ervaringen!


Accommodaties

U begint uw reis in een kleinschalig hotel in Panama-Stad in de oude wijk Casco Viejo. Hierna reist u door naar Bocas del Toro. Hier heeft u de keuze uit Hotel Casa Max of Playa Bluff Lodge.

Hotel Casa Max

Hotel Casa Max ligt in het levendige centrum Bocas Town en op 100 meter van het strand. ’s Avonds is het heel gezellig in Bocas Town om een drankje te doen.

duikreis panama

hotel casamax duikreis panama

Playa Bluff Lodge

Voor meer rust en meer natuur kunt u kiezen voor Playa Bluff Lodge. Deze lodge ligt midden in de natuur en vlakbij het strand. De lodge heeft ook een zwembad.

duikreis panama

duikreis panama

Vervoer

Vanaf het internationale vliegveld Tocumen wordt u naar uw hotel in Panama-Stad gebracht. Per binnenlandse vlucht reist u naar Bocas del Toro. Op Bocas del Toro zelf kunt u per boot reizen of te voet. Ook is het erg leuk om een fiets te huren!


Pin It on Pinterest