Luxe reis Belize2019-04-09T16:48:28+02:00

Luxe reis naar Belize

U bent hier: Home » Luxe reis Belize

Een luxe reis Belize ervaren? Verblijf op de meest unieke plekken van Belize. Accommodaties waar de plek, de service, de persoonlijkheid en de natuur aan woorden te kort schieten. Overnacht in luxe en exclusieve lodges met schitterende uitzichten. Ontdek tropische stranden, paradijselijke eilanden, ongerepte regenwouden, Maya ruïnes en natuurlijk het onderwaterleven!

Hoogtepunten van de luxe reis naar Belize:

Groene Vink Witte stranden en eilanden
Groene Vink Luxe en exclusieve hotels
Groene Vink Prachtige koraalriffen
Groene Vink Mayastad Tikal in Guatemala
Groene Vink Ongerepte regenwouden

Uitstekende service, fantastische accommodaties en super georganiseerd!

5 out of 5 stars
Renata - mei 2018

Een heerlijke vakantie in een prachtig land met een hele vriendelijke bevolking, een geweldige ervaring!

5 out of 5 stars
Angelique - februari 2018

Foto impressie

Route: Placencia – San Ignacio – Chan Chich Lodge – Ambergris Caye.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.800, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden die u bezoekt tijdens de luxe reis naar Belize

Placencia

Placencia is een schiereiland in het zuiden van Belize. Het is een fijne plek om de reis mee te beginnen. Je kunt er verschillende duik- en snorkeltours maken naar het barrièrerif. Ook is het mogelijk om excursies maken naar bijvoorbeeld de Monkey River of het jaguarwoud. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met restaurantjes en winkeltjes.

San Ignacio

De lodge ligt vlakbij San Ignacio, midden in het regenwoud! Je kunt er mooie wandelingen maken en op zoek gaan naar bijzondere vogelsoorten! Vanuit San Ignacio zijn er verschillende dagtours te maken zoals naar Tikal in Guatemala of naar de Maya ruïne Xunantunich. Verder heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving!

Chan Chich Lodge

Chan Chich Lodge ligt midden in de natuur. Het is de perfecte plek voor natuurliefhebbers! Je kunt er mooie wandelingen maken en wellicht spot je dieren als brulapen, kikkers en agoeti’s. Het is een schitterende omgeving!

Ambergris Caye

De reis wordt afgesloten op het eiland Ambergris Caye. Je vliegt er per binnenlandse vlucht naar toe en overnacht direct aan het strand. Je maakt vanuit het eiland ook een excursie naar Hol Chan Marine Reserve en Shark Ray Alley! Het is een schitterende omgeving!

Over deze luxe reis

Vluchten naar Belize

Pin It on Pinterest