Luxe reis Belize2019-02-03T18:36:15+00:00

Luxe reis Belize

U bent hier: Home » Luxe reis Belize

Een luxe reis Belize staat bij Unico Travel voor genieten in luxe hotels en op exclusieve locaties. Heerlijk genieten aan tropische stranden of juist midden in het regenwoud. Snorkelen tussen de tropische vissen of duiken met walvishaaien. Tijdens deze luxe reis Belize kan het allemaal!

Hoogtepunten van de luxe reis Belize:

oranje vink Witte stranden
oranje vink Luxe en exclusieve hotels
oranje vink Prachtige koraalriffen
oranje vink Mayastad Tikal in Guatemala
oranje vink Regenwouden


Route: Placencia – San Ignacio – Chan Chich Lodge – Ambergris Caye.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.800, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden luxe reis Belize

Placencia

Placencia is een schiereiland in het zuiden van Belize. Het is een fijne plek om de reis mee te beginnen. U kunt er verschillende duik- en snorkeltours maken naar het barrièrerif. Ook kunt u excursies maken naar bijvoorbeeld de Monkey River of het jaguarwoud. Het plaatsje heeft een gezellig centrum met restaurantjes en winkeltjes.

luxe reis belize

San Ignacio

De lodge ligt vlakbij San Ignacio, midden in het regenwoud! U kunt er mooie wandelingen maken en op zoek gaan naar bijzondere vogelsoorten! Vanuit San Ignacio kunt u verschillende dagtours maken zoals naar Tikal in Guatemala of naar de Maya ruïne Xunantunich. Verder heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving!

luxe reis belize

Chan Chich Lodge

Chan Chich Lodge ligt midden in de natuur. Het is de perfecte plek voor natuurliefhebbers! U kunt er mooie wandelingen maken en wellicht spot u dieren als brulapen, kikkers en agoeti’s. Het is een schitterende omgeving!

luxe reis belize

Ambergris Caye

De reis sluit u af op het eiland Ambergris Caye. U vliegt er per binnenlandse vlucht naar toe en overnacht direct aan het strand. U maakt vanuit het eiland ook een excursie naar Hol Chan Marine Reserve en Shark Ray Alley! Het is een schitterende omgeving!

luxe reis belize


Vervoer

Tijdens uw reis zorgen wij ervoor dat u door een eigen chauffeur wordt opgehaald en wordt gebracht naar de volgende bestemming. U zult per taxi reizen. Onderweg zal de chauffeur voldoende stops maken. Tijdens de reis zijn ook twee binnenlandse vluchten inbegrepen.


Fotogalerij

Pin It on Pinterest