Rondreis Belize Hoogtepunten2019-02-26T11:16:59+02:00

Rondreis Belize

U bent hier: Home » Rondreis Belize Hoogtepunten

Maak een rondreis Belize! En ontdek de veelzijdigheid van dit kleine landje. Een combinatie van cultuur, natuur en strand. Bezoek alle hoogtepunten van dit prachtige land in twee weken. Wij hebben een reis samengesteld waarbij je langs de mooiste plekjes van Belize reist!

Hoogtepunten van deze rondreis Belize:

oranje vink Tropische stranden bij Placencia
oranje vink Maya ruïnes
oranje vink Eiland Ambergris Caye
oranje vink Rijk onderwaterleven
oranje vink Ontdek ook Tikal in Guatemala
oranje vink Brulapen en toekans


Route: Ambergris Caye – Lamanai – Belize City – San Ignacio – Placencia.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: €2.050,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar jullie wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden rondreis Belize

Ambergris Caye

Ambergris Caye wordt ook wel “La Isla Bonita” genoemd, bekend van het liedje van Madonna. Op het eiland kun je heerlijk ontspannen aan het strand, maar ook snorkelen en duiken op prachtige locaties in het Barrière rif en bij The Great Blue Hole. Ambergris Caye is erg leuk om te verkennen per golfkarretje. Er zijn veel leuke restaurantjes, barretjes en winkeltjes. Er hangt een ontspannen sfeer en is de perfecte plek om de rondreis Belize mee te beginnen!

Tip! Belize is perfect om te duiken en te snorkelen. Ga tijdens de rondreis dan ook zeker snorkelen bij Hol Chan Marine en Shark Ray Alley!

rondreis belize

Lamanai

Een leuke afwisseling tijdens de rondreis Belize is een tour naar Lamanai. Lamanai ligt midden in het regenwoud en is alleen bereikbaar per boot vanuit Orange Walk. Het gebied staat bekend om de eeuwenoude cultuur en is een van de grootse Mayasteden van Belize. Vanuit Lamanai worden jullie opgehaald voor een tour naar de ruïnes. Je vaart door de jungle naar Lamanai om een wandeling te maken langs de tempels. Hier heb je de kans om krokodillen, brulapen en toekans te spotten!

rondreis belize

Omgeving San Ignacio

San Ignacio bevindt zich in het westen van Belize aan de Macal rivier. De lodge waar je overnacht ligt aan de Macal Rivier en mag zeker niet ontbreken tijdens de rondreis Belize. De plaats is een populaire plek in Belize door de vele actieve tours die er geboekt kunnen worden, zoals zwemmen door oude grotten, tuben en kanoën. Vanuit San Ignacio zijn er verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Maya ruïne van Caracol, Xunantunich of maak een uitstapje naar Tikal in Guatemala.

Tip! Ga tuben over de Macal rivier, leuk voor jong en oud!

rondreis belize

Placencia

Met de goudgele zandstranden en prachtig helderblauw water is het schiereiland Placencia zeker een bezoekje waard! Een groot deel van de accommodaties bevindt zich aan het strand. Placencia is een heerlijke plek om tot rust te komen, te duiken of snorkelen of een leuke tour te maken zoals naar de Monkey River of het jaguarwoud! Placencia een leuk dorpje, waar alles mag en niets hoeft! Het is er heerlijk vertoeven. Het is de ideale plek om de reis mee af te sluiten!

Tip! Maak een snorkeltour naar Silk Cayes, een paradijsje! Of spot zeekoeien bij de Monkey River!

rondreis belize

Lees ook Elise’s reisverslag van Belize en ontdek wat zij van Belize vond of lees de reiservaringen van onze reizigers!


Vervoer

Over het vervoer tijdens de rondreis Belize hoef je je geen zorgen te maken. Unico Travel zorgt ervoor dat je door privé transfers wordt opgehaald en naar de hotels wordt gebracht. Onderweg worden er ook voldoende stops gemaakt. Op Ambergris Caye en bij Placencia is het leuk om golfkarretjes te huren!


Fotogalerij

Pin It on Pinterest