Rondreis Nicaragua Compleet2019-05-24T16:12:38+02:00

Rondreis Nicaragua Compleet

U bent hier: Home » Rondreis Nicaragua Compleet

Deze rondreis Nicaragua neemt u mee langs alle hoogtepunten van dit prachtige land. Na deze reis heeft u een compleet beeld van dit veelzijdige en unieke landje in Midden-Amerika. Wij hebben een reis voor u samengesteld waarbij u langs de mooiste plekken van Nicaragua reist. Deze reis is de perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en strand!

Hoogtepunten rondreis Nicaragua

Groene Vink Koloniale steden Granada en León
Groene Vink Tropisch regenwoud
Groene Vink Masaya vulkaan
Groene Vink Nevelwoud
Groene Vink Corn Islands


Route: León – Matagalpa – El Castillo – Indio Maíz – Granada – Corn Islands – Managua.
Dagen: 18 dagen / 17 nachten.
Prijsindicatie: €1.900, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.Exclusief internationale vlucht.


Gebieden rondreis Nicaragua

León

Tijdens deze rondreis Nicaragua bezoekt u de koloniale stad León. In deze stad ontdekt u de eeuwenoude geschiedenis van Nicaragua. In León is het mogelijk om een stadstour te maken, de rumfabriek Flor de Caña te bezoeken en te sandboarden van de Cerro Negro vulkaan.


Matagalpa

Hierna reist u door naar het nevelwoud van Matagalpa, waar u mooie wandelingen kunt maken langs watervallen en verschillende soorten apen en vogels kunt zien. Ook kunt u hier koffieplantages bezoeken, waarbij u van de lokale bevolking leert hoe de koffie tot stand komt. Erg leuk om mee te maken!

El Castillo

De rondreis door Nicaragua gaat verder naar El Castillo, een oud dorpje met een fort. Vanuit hier kunt u het regenwoud van Indio Maíz bezoeken.

Granada

Vervolgens bezoekt u de stad Granada, waar het erg leuk is om per paardenkoets de stad te verkennen. Hier is het mogelijk om te gaan kajakken bij de eilandengroep Las Isletas of een bezoek te brengen aan de Masaya vulkaan. Het is vooral een aanrader om de Masaya vulkaan ’s avonds te bezoeken! U ziet dan namelijk ook de vleermuizengrot. Hierna kunt u eventueel nog naar de kleurrijke souvenirmarkt.

Corn Islands

De rondreis Nicaragua eindigt aan de Corn Islands van Nicaragua. Hier vindt u tropische witte stranden en azuurblauwe zeeën. Verblijven op deze tropische eilanden betekent zonnen op bounty stranden met vele palmbomen. U kunt er duiken of snorkelen tussen het kleurrijke koraal en de tropische vissen of heerlijk ontspannen aan het strand. Kortom een prachtige reis vol afwisseling en hoogtepunten!


Vervoer

Al het vervoer tijdens deze reis wordt voor u geregeld. Vanaf het moment dat u aankomt op het vliegveld wordt u per taxi door een vertegenwoordiger van onze lokale agent opgehaald en naar uw hotel gebracht. De overige transfers naar de andere gebieden worden ook voor u verzorgd per taxi. Aan het eind van de reis heeft u een binnenlandse retourvlucht van Managua naar de Corn Islands. Ter plekke als u zelf op stap wilt, kunt u heel makkelijk zelf per taxi, per boot of per bus reizen. Soms kunt u scooters huren.


Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest