Rondreis Guatemala2019-05-24T16:12:29+02:00

Rondreis Guatemala

U bent hier: Home » Rondreis Guatemala

Maak een rondreis Guatemala, een zeer unieke ervaring! Maak kennis met de geschiedenis en de natuur van dit prachtige land! Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten van Guatemala!

Hoogtepunten van deze rondreis Guatemala:

rondreis guatemala Koloniaal Antigua
rondreis guatemala Bezoek aan de markt in Chichicastenango
rondreis guatemala Vulkaan beklimmen
rondreis guatemala Meer van Atitlán
rondreis guatemala Authentieke cultuur
rondreis guatemala Mayaruïne Tikal
rondreis guatemala Caribische sfeer in Livingston
rondreis guatemala Inclusief 6 tours

Tijdens deze rondreis Guatemala bezoekt u alle hoogtepunten van Guatemala! U reist langs koloniale steden, bezoekt de grootste markt van Midden-Amerika, maakt een boottour over het meer Atitlan en leert u de authentieke cultuur van Guatemala kennen!


Route: Antigua – Panajachel – Quetzaltenango – Antigua – Flores – Livingston – Antigua
Dagen: 15 dagen / 14 nachten
Prijsindicatie: €1.600,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden rondreis Guatemala

Antigua

U begint uw reis in Antigua. Een gezellige koloniale stad. U kunt er ronddwalen langs kleurrijke straten en u ziet mooie koloniale gebouwen. In de omgeving kunt u ook de vulkanen Pacaya en Acatenango beklimmen en de lokale markt bezoeken.

Panajachel

Panajachel ligt aan het meer van Atitlán, één van de mooiste meren ter wereld! Het kratermeer ligt op 1500 meter hoogte en wordt omringd door dorpjes en vulkanen. U maakt een boottour over het meer. In het dorpje Panajachel vindt u ook een grote markt met souvenirs kraampjes, kleding en kunst.

Quetzaltenango

Een leuke stad tussen de vulkanen. U kunt vulkanen beklimmen, ronddwalen in het stadje, de markt bezoeken of een bezoek brengen aan de koffieplantages en de omringende dorpjes.

Flores/Tikal

Het stadje Flores ligt op een eilandje in de Peten regio in het noorden van Guatemala. In Flores zelf kunt u wandelen langs gekleurde huisjes en smalle straten. U vindt er voldoende restaurantjes en barretjes. Flores is ook de perfecte uitvalsbasis om een dagje de Mayastad Tikal te bezoeken. Tikal was vroeger een van de grootste Mayasteden ter wereld. U kunt er vele ruïnes bezoeken. Tikal ligt midden in de jungle. U kunt er ook ara’s, brulapen en neusbeertjes spotten!

Rio Dulce/Livingston

Aan de Rio Dulce vindt u het dorpje Livingston. Hier proeft u de echte Caribische Reggae sfeer! Het plaatsje is alleen per boot te bereiken. In het dorpje kunt u naar watervallen wandelen of een boottour maken. De Garifuna bevolking, muziek, heerlijke keuken en de cultuur maken het dorpje zeker een bezoekje waard!


Vervoer tijdens uw rondreis Guatemala

Over het vervoer tijdens uw rondreis hoeft u zich geen zorgen te maken! Unico Travel zorgt ervoor dat u tijdens de reis per shuttlebusje of privé transfer van hotel naar hotel reist. De meeste transfers zullen zijn gedeelde transfers. Ons lokaal agentschap in Guatemala zorgt ervoor dat de chauffeur altijd op tijd is en dat er onderweg ook voldoende stops worden gemaakt!


Fotogalerij

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest