Nicaragua Compleet

Home » Nicaragua Compleet

Een reis beleven waarin u Nicaragua compleet bezoekt? Dan is deze reis de perfecte reis voor u! Gedurende deze reis bezoekt u de belangrijkste steden van Nicaragua namelijk León en Granada. Hier kunt u  de rijke koloniale geschiedenis van Nicaragua ontdekken. Verder brengt u een bezoek aan Isla de Ometepe waar u kunt kajakken en onder andere bananen-, koffie-, tabaks- en katoenplantages bezoekt. Als afsluiting van de reis brengt u een bezoek aan Lake Apoyo, in de omgeving van dit meer kunt u onder andere kano varen, zwemmen, wandelen en brulapen spotten!

Hoogtepunten:

Groene Vink Koloniale steden Granada en León
Groene Vink Isla de Ometepe
Groene Vink Historische plantages
Groene Vink Lake Apoyo
Groene Vink Dieren spotten


Route: León – Matagalpa – Granada – Isla de Ometepe – San Juan del Sur – Lake Apoyo.
Dagen: 17 dagen / 16 nachten.
Prijsindicatie: €1.450, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden van de Nicaragua Compleet reis

León

León is de voormalige hoofdstad van Nicaragua. Wanneer u in León bent, ziet u vele koloniale gebouwen, kerken en musea. León is de ideale uitvalbasis om de Cerro Negro vulkaan te bezoeken. Hier kunt u wandelen of van de vulkaan sandboarden!

Matagalpa

Matagalpa is een levendige stad gelegen tussen de bergen. Bij aankomst proeft u direct een aangename sfeer. Cultuur en tradities staan nog steeds erg centraal in deze stad en ook de indianencultuur is nog aanwezig. Matagalpa staat bekend om de koffieplantages. In Matagalpa kunt u genieten van de prachtige omgeving en het lenteachtige klimaat.

Granada

De koloniale stad Granada ligt aan het grote meer van Nicaragua. De kleurrijke straten, de prachtige kathedraal, de vele kerkjes en de mooie parken, zorgen ervoor dat dit één van de mooiste plekjes van Nicaragua is volgens toeristen. Vanuit Granada kunt u uitstapjes maken naar onder andere de eilandengroep Las Isletas of de Masaya vulkaan.

Isla de Ometepe

Isla de Ometepe is een eiland gelegen in Lake Nicaragua en wordt gevormd door twee vulkanen. Het is mogelijk om de twee vulkanen, de Concepción en de Maderas, te beklimmen. Op het eiland zijn verschillende diersoorten te vinden, zoals vogelsoorten, kaaimannen en schildpadden!

San Juan del Sur

San Juan del Sur is een populaire badplaats in Nicaragua. Het is een kleurrijke stad en is zeer geliefd onder surfers. Vanuit San Juan del Sur kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals paardrijden op het strand of surflessen volgen. Er heerst een relaxte sfeer en er zijn talloze restaurantjes waar u gezellig wat kunt drinken.

Lake Apoyo

Het kratermeer Lake Apoyo, of Laguna Apoya, is gelegen in een vallei omgegeven door bergen en tropische regenwouden. Het is een nog relatief onbekende plek bij toeristen en dit zorgt ervoor dat u hier helemaal tot rust kan komen. Ook is het mogelijk om te kano varen, zwemmen, wandelen of wildlife spotten.

Reisvoorstel aanvragen
Reisvoorstel aanvragen