Luxe reis Nicaragua

Home » Luxe reis Nicaragua

Luxe is voor iedereen anders. Voor Unico Travel staat luxe voor uniek en bijzonder. Tijdens deze luxe reis door Nicaragua ervaart u de sfeer in de kleurrijke steden León en Granada, verblijft u op een tropisch eiland aan een parelwit strand en geniet u van een ongerepte natuur. Overnacht in een luxueuze suite met plunge pool en in een bungalow aan een uitgestrekt meer. Geniet van deze exclusieve en unieke reis door Nicaragua. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Managua – Léon – Granada – Las Isletas de Granada – Little Corn Island – Managua.
Dagen: 15 dagen / 14 nachten.
Prijsindicatie: € 2.300 – per persoon (excl. internationale vlucht).
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

little corn island room
Vraag vrijblijvend deze luxe reis door Nicaragua aan!

Hoogtepunten van deze luxe reis door Nicaragua:

Groene Vink Koloniale steden Granada en León
Groene Vink Uitzicht op de Mombacho vulkaan
Groene Vink Luxueuze suite met eigen plunge pool
Groene Vink Parelwitte stranden op Little Corn Island
Groene Vink Overnachten in een ‘National Geographic Unique Lodge’

Foto impressie

Gebieden van deze luxe reis door Nicaragua

León

León is de voormalige hoofdstad van Nicaragua. De stad kent een rijke geschiedenis en er zijn dan ook vele gebouwen terug te vinden uit de koloniale tijd. Van kathedralen en kerken tot aan musea en kloosters. Ontdek ook de sfeervolle restaurants en aanschouw het dagelijks leven op het centrale plein. Avonturiers kunnen in de omgeving van León van de Cerro Negro vulkaan sandboarden. Liefhebbers van rum kunnen een rondleiding volgen bij de rumfabriek Flor de Caña. Beklim aan het einde van de middag de indrukwekkende kathedraal, waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad en de vulkaanketen.

Vraag vrijblijvend deze luxe reis door Nicaragua aan!

Granada & Las Isletas

Granada is een van de oudste koloniale steden van Latijns-Amerika. Het is een kleurrijke stad met een historisch centrum. Verken de stad in een authentieke paardenkoets of wandel langs de sfeervolle pleinen, de unieke kathedraal en eeuwenoude kerken. Aanschouw het dagelijks leven in het stadspark of op de lokale markt. Beklim de La Merced kerk en geniet van het prachtige uitzicht over de stad, het Meer van Nicaragua en de Mombacho vulkaan. Vanuit Granada kunt u ook verschillende tours maken, zoals naar de Masaya vulkaan. Hier heeft u de kans om rode lava te zien stromen.

U overnacht daarnaast ook bij Las Isletas de Granada. Dit zijn verschillende eilanden omgeven voor een schitterende natuur. U kunt hier mooie kajaktochten maken en ziplinen. Hier verblijft u een aantal nachten op een eiland dat tot National Geographic Unique Lodges behoort. In de stad overnacht u in een boetiek hotel op loopafstand van het centrum.

Ontdek in ons blog alle bezienswaardigheden van Granada

Little Corn Island

Little Corn Island maakt deel uit van de Corn Islands. Deze paradijselijke eilanden liggen op slechts anderhalf uur vliegen van Managua. Geniet de laatste dagen van uw luxe reis door Nicaragua van parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Zwem tussen de tropische vissen, haaien, roggen, schildpadden en kleurrijke koraal. Vaar per kajak het eiland rond of maak een zeiltocht. Kom helemaal tot rust in uw eigen luxueuze bungalow met plunge pool en uitzicht op zee.

Ontdek alles over deze paradijselijke eilanden in ons blog over de Corn Islands

Vraag vrijblijvend deze luxe reis door Nicaragua aan!