Reisschema

Dag 1, Amazone – Brazilië
Vandaag heeft u uw binnenlandse vlucht van Bogotá naar Leticia. Het is ongeveer twee uur vliegen. Bij aankomst wordt u opgehaald door onze lokale vertegenwoordiger en naar de douane in Colombia gebracht. Hier laat u een stempel in uw paspoort zetten dat u het land verlaat. In Brazilië laat u een stempel in uw paspoort zetten dat u het land binnenkomt. Hierna brengt de gids u naar de haven en vaart u naar de lodge toe. Het is ongeveer 2,5 uur varen over de Amazone rivier en de Yavarí rivier. De jungle lodge ligt net over de grens met Colombia. Bij aankomst kunt u genieten van de omgeving. ’s Avonds maakt u samen met een gids een avondtour door het regenwoud en gaat u op zoek naar kaaimannen.

Dag 2 t/m 4, Amazone – Brazilië
De komende dagen is het mogelijk om verschillende activiteiten te ondernemen. U kunt deze activiteiten geheel naar uw wens indelen. Samen met een gids overlegt u elke dag wat u wilt gaan doen. De tours en activiteiten zijn inbegrepen. Het is ook mogelijk om een keer te ziplinen. Dit is de enige tour die exclusief is.

Activiteiten

Groene Vink Kajakken / kanoën
Kajak samen met uw gids door het ongerepte regenwoud en ga op zoek naar de roze rivierdolfijnen.

Groene Vink Wandelingen door het regenwoud
Wandel samen met uw gids door het ongerepte regenwoud en ga op zoek naar vele diersoorten. Ontdek daarnaast ook bijzondere plant- en boomsoorten.

Groene Vink Spotten van flora en fauna
Ga samen met uw gids op zoek naar wildlife als apen, luiaards, ara’s, ijsvogels, leguanen, kaaimannen, dolfijnen, tarantula’s, slangen en nog veel meer andere dieren. Leer ook de medicinale werking van vele planten en leer hoe de lokale bevolking de natuur probeert te beschermen.

Groene Vink Avondwandelingen
Samen met en gids wandelt u door het regenwoud.

Groene Vink Bezoek aan lokale indianen gemeenschappen
Breng samen met uw gids een bezoek aan een lokale indianen gemeenschap en zie hoe de families leven.

Groene Vink Boottochten
Vaar over de rivier en spot roze rivierdolfijnen. Meer aan bij lokale dorpjes en leer de lokale bevolking kennen. Geniet van de uitzichten over het Amazone rivier en de ongerepte regenwouden.

Groene Vink Vissen op piranha’s op de traditionele manier
Leer samen met een local vissen met traditioneel visgerei en probeer een piranha te vangen.

Groene Vink Vogels spotten
In het Amazone regenwoud zijn ontzettend veel vogels te spotten. Samen met een gids kunt u op zoek gaan naar ara’s, kolibries, trogons en nog vele andere soorten.

Dag 5, Vertrek
Na het ontbijt vaart u terug naar de haven. De gids neemt u weer mee langs de douane en vervolgens vertrekt u naar het vliegveld voor uw binnenlandse vlucht naar Bogotá. Eenmaal in het vliegtuig kunt u terugkijken op een schitterende reis door de Amazone.

“Dit is een voorbeeldreis. Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.”

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!