Duikreis Galapagos eilanden

Home » Duikreis Galapagos eilanden

Ontdek in deze duikreis langs de Galapagos eilanden de ongerepte en unieke onderwaterwereld van deze eilandengroep. De natuur zowel boven- als onderwater is met geen enkele andere bestemming ter wereld te vergelijken. Tijdens deze duikreis overnacht u op twee eilanden en maakt u vier excursies, waarvan drie duikexcursies. Lees meer in het uitgebreide reisschema of vraag een reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: San Cristóbal – Santa Cruz.
Dagen: 6 dagen / 5 nachten.
Prijsindicatie: €2.200,- per persoon (op basis van twee personen).

galapagos eilanden duikreis ricardo
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Hoogtepunten van deze duikreis langs de Galapagos eilanden

Groene Vink Drie duikexcursies
Groene Vink Zeeleguanen, zeeleeuwen en pinguïns
Groene Vink Hamerhaaien, walvishaaien en mantaroggen
Groene Vink Duiken bij Kicker Rock, Gordon Rocks en Daphne Minor

Foto impressie

Gebieden van deze duikreis langs de Galapagos eilanden

San Cristóbal

De duikreis langs de Galapagos eilanden begint op het eiland San Cristóbal. Per binnenlandse vlucht vanuit Guayaquil of Quito komt u aan. San Cristóbal was het eerste eiland waar Charles Darwin aankwam. U overnacht in een comfortabel hotel in het havenstadje Puerto Baquerizo Moreno. U heeft hier één vrije dag om het eiland te verkennen. Wandel naar de top van de Frigate Bird Hill voor een schitterend uitzicht over Shipwreck Bay en Kicker Rock. Ontdek de hooglanden van San Cristóbal, de lagune van El Junco, het schildpaddenreservaat en zwem met zeeleeuwen bij het strand van La Lobería. Vanuit San Cristóbal maakt u een duikexcursie naar Kicker Rock. Hier heeft u de kans om te duiken met witpunthaaien, adelaarsroggen, schildpadden, zeeleeuwen, verschillende soorten vissen en met geluk hamerhaaien.

Santa Cruz

Santa Cruz is het op één na grootste eiland en het meest centraal gelegen. Het havenstadje Puerto Ayora ligt in het zuiden van het eiland en bestaat uit verschillende hotels, restaurants en souvenirwinkels. Samen met een gids ontdekt u de groene hooglanden van Santa Cruz, twee kraters (Los Gemelos) en een ranch waar u de beroemde reuzenschildpadden kunt zien. Dichtbij de ranch ligt ook een lavatunnel die u kunt verkennen. Ook bezoekt u het Charles Darwin Research Station. Hier leert u meer over de ecosystemen en de diersoorten van de Galapagos eilanden en ziet u reuzenschildpadden en landleguanen. Vanuit Santa Cruz maakt u duikexcursies naar Gordon Rocks en Daphne Minor, waar u rotsformaties ziet en kunt duiken met Galapagos-haaien, witpuntrifhaaien, zeeschildpadden, pijlstaartroggen, adelaarsroggen, murenen, barracuda’s en verschillende soorten rifvissen.

Waarom deze duikreis langs de Galapagos eilanden?

Tijdens deze duikreis langs de Galapagos eilanden overnacht u op twee verschillende eilanden en maakt u diverse duikexcursies. Voor vele reizigers zijn de Galapagos eilanden een droom! Het is dan ook een once in a lifetime experience. Unico Travel helpt u graag met het realiseren van deze droomreis!

Redenen om te gaan eilandhoppen (i.p.v. een duikcruise)

Groene Vink Meer vrijheid
Groene Vink Zelf kiezen waar, wat en wanneer u eet
Groene Vink U ervaart het lokale leven op de eilanden

Schildpad Galapagos eilanden
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Interesse in een duikreis langs de Galapagos eilanden?

Een duikreis naar de Galapagos eilanden maken? Bij Unico Travel overnacht u altijd op bijzondere en unieke plekken. Wij vinden het prettig om elkaar eerst even persoonlijk te spreken voordat wij een reis op maat voor u samenstellen. Vervolgens weten we precies welke plekken en accommodaties bij u passen. Heeft u interesse in een reis? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!