Yogareizen2019-05-15T14:29:41+02:00

Yogareizen

U bent hier: Home » Themareizen » Yogareizen
yogareizen

Reisblog
Yoga in Costa Rica

  • Reiservaring yoga in Costa Rica
  • Santa Teresa
  • Schiereiland Osa
  • Nationaal Park Corcovado
  • Pura Vida!

Momenteel bieden wij helaas geen yogareizen aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Yogareizen op droomlocaties. Door de schitterende locaties en lodges ontvangt u zoveel energie en rust. Even er tussenuit en uitgerust weer terugkomen. Naast de yogalessen zijn er genoeg andere activiteiten die u kunt ondernemen bij de lodges. U ervaart het echte pura vida gevoel van Costa Rica. Pura vida betekent het pure leven, het leven zoals het voor ons al mens bedoeld is.

yogareizen

Yoga, het in balans brengen van lichaam en geest. Yoga betekent ‘verbinden’. Maar het gaat nog verder dan dat. In deze drukke maatschappij zit men met veel in hun hoofd. Men is tegenwoordig veel bezig met denken en minder met het leven met het hart en het voelen wat er in het lichaam gebeurt. Yoga maakt u meer bewust van de innerlijke belevingen. Costa Rica is het land om bewust te worden van uzelf. De natuur is zo schitterend en rijk dat u zich realiseert waarom we op deze wereld zijn en hoe mooi de natuur is. Tijdens deze reis komt u werkelijk tot rust en bent u even helemaal weg van alle hectiek en van alles van wat er in deze wereld van u verlangd wordt en verwacht wordt.

Waarom yogareizen via Unico Travel
Groene Vink Unieke lodges met schitterende uitzichten
Groene Vink Twee yogalessen per dag
Groene Vink Yoga docente die met u mee reist
Groene Vink Vier verschillende gebieden waarin veel activiteiten mogelijk zijn

Groepsgrootte

Unico Travel heeft gekozen voor een groep van 10 deelnemers. Dit omdat het groepje niet te groot is en er persoonlijke aandacht is. Een yoga docente vanuit Nederland zal de gehele reis meereizen. Tijdens de reis krijgt u twee keer per dag les. Daarnaast wordt de yoga soms afgewisseld door een yoga docente ter plekke. U wordt van de ene locatie naar de andere locatie gebracht door steeds dezelfde Engelssprekende chauffeur. En uiteraard wordt er van tevoren een bijeenkomst georganiseerd met alle informatie over de reis.

Lees ook ons blog: Yoga in Costa Rica

Pin It on Pinterest

Share This