Singlereizen Midden-Amerika

Home » Themareizen » Singlereizen

Momenteel biedt Unico Travel geen singlereizen aan, maar blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen!

Wilt u graag in een groep reizen? En ook Midden-Amerika leren kennen? Dan zijn onze singlereizen wellicht iets voor u! Samen met andere singles leert u het land kennen. Op een ongedwongen sfeer met elkaar reizen en ervaringen delen. Al onze singles hebben een passie voor reizen en houden ervan om natuur en cultuur te ontdekken. Bekijk onze singlereizen Midden-Amerika.

Waarom op singlereis met Unico Travel?

oranje vinkSamen ervaringen delen
oranje vinkZorgeloos genieten
oranje vinkGeorganiseerde reis
oranje vinkReizen in kleine groepen
oranje vinkNederlandssprekende reisleider
oranje vinkGevuld programma maar ook genoeg ruimte voor optionele activiteiten
oranje vinkKamer op indeling of eigen kamer

Costa Rica

Unico Travel biedt singlereizen aan naar Midden-Amerika en momenteel alleen nog naar Costa Rica. Costa Rica is een prachtig land in Midden-Amerika en wordt omringd door Nicaragua en Panama. Het land staat bekend om haar prachtige natuur en diverse landschappen. Samen met een groep singles zult u het land gaan ontdekken. Ziplinen, raften en wandelen in het meest ongerepte park van Costa Rica? Het kan allemaal! De reizen nemen u mee langs veel verschillende plekken in Costa Rica. Maar er is genoeg tijd over om optionele activiteiten te ondernemen of om zelf op pad te gaan.

Kleine groepen

Om de beleving zo mooi mogelijk te maken reist u bij Unico Travel reis je met maximaal 16 personen. U kunt bij Unico Travel zowel een gedeelde tweepersoonskamer als eigen eenpersoonskamer boeken.

Programma en optionele activiteiten

Bij onze reizen zijn er altijd een aantal activiteiten inbegrepen. Naast de gezamenlijke activiteiten is er ook voldoende ruimte voor de optionele activiteiten en ook genoeg tijd om jezelf even terug te trekken of om zelf op pad te gaan! De verhouding tussen activiteiten en rust tijdens de reis zal prima zijn!

Zorgeloos genieten

Unico Travel zorgt ervoor dat alle hotelovernachtingen en transfers inbegrepen zijn. U wordt overal opgehaald en naartoe gebracht. Zo hoeft u nergens over na te denken en kunt u zorgeloos genieten van een prachtige reis!

Unieke ervaring

Unico Travel neemt u mee langs de meest bijzondere plekjes van Costa Rica. De reisleider en lokale gidsen ter plekke zullen u alles vertellen over dit prachtige land en over de meest mooie gebieden! Costa Rica zult u niet snel vergeten. Dieren spotten zoals apen, luiaards, walvissen, schildpadden, toekans, kaaimannen, krokodillen, neusbeertjes en nog veel meer! En maak kennis met het regenwoud, tropische stranden en nevelwoud!

Schrijf je nu in