Fotoreizen2019-02-19T11:33:21+00:00

Fotoreizen

U bent hier: Home » Themareizen » Fotoreizen
Kolibri Costa Rica

Fotoreis Costa Rica
Prijsindicatie € 3.375,- p.p.

  • O.b.v. een Nederlandse natuurfotograaf
  • Nationaal Park Corcovado
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrekmaand: 31 augustus 2019

Reiservaringen van voorgaande fotoreizen

Het was een super reis! Veel dieren en landschappen gezien. De lodges waren schitterend en de fotografiebegeleiding was goed. De gidsen ter plekke leggen alles goed uit en de lokale bevolking in Costa Rica is erg vriendelijk. Het was een reis om nooit te vergeten! – Ricardo, fotoreis 2018.

Top vakantie, superreis, eentje om niet te vergeten. Fijn gezelschap. Wat een onwijs mooi land is Costa Rica. Ik heb enorm genoten van alles. Dankjewel voor alles, Unico Travel ga ik zeker aanbevelen bij iedereen die het maar horen wil! – Martine, fotoreis 2018.

Ik ben ontzettend blij dat ik mee ben gegaan. Ik vond het een hele gave en bijzondere reis! Ik vond jullie organisatie echt heel goed geregeld! – Merijn, fotoreis 2018.

Ik vond het fantastisch. Het was voor mij een echte droomreis. Ongelooflijk hoeveel verschillende dieren we hebben gezien! – Mirjam, fotoreis 2018.

Fotoreizen met Unico Travel

“Jouw passie voor fotografie en de natuur gecombineerd met reizen”

fotografiereizen

oranje vink Kleine groepen
Bij Unico Travel reis je in een klein gezelschap van maximaal acht personen. Zo krijgt iedereen de kans om optimaal te kunnen fotograferen.

oranje vink Onder begeleiding van de Nederlandstalige natuurfotograaf Dirk-Jan Steehouwer
Dirk-Jan Steehouwer heeft als natuur- en wildlife fotograaf al vele bestemmingen bezocht. In 2015 maakte Dirk-Jan een individuele rondreis door Costa Rica en in 2018 ging hij mee als natuurfotograaf voor de fotografiereis. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij er alles aan doen om iedere deelnemers zo goed mogelijk fotografisch te begeleiden en met prachtige foto’s huiswaarts te laten keren.

Tijdens de tours en bij de lodges krijg je ook aanvullende begeleiding van lokale natuurgidsen.

oranje vink Speciale fotografieplekken en unieke lodges
De lodges liggen midden in de natuur en hebben allemaal feeders zodat je uitstekende fotografiemogelijkheden hebt. Tijdens de reis worden ook exclusieve schuilhutten gereserveerd, zodat je de kans krijgt om de mooiste foto’s vast te leggen.

oranje vink Diverse landschappen en wildlife
Costa Rica is een waar natuurparadijs. Van regenwouden en tropische stranden tot aan nevelwouden en bergen! Spot wildlife als walvissen, ara’s, luiaards, toekans, quetzals, apen, kaaimannen, miereneters en tapirs. Allemaal te zien tijdens onze fotografiereizen!

Lees ook ons blog: 10 redenen waarom je de fotografiereis niet mag missen!

Pin It on Pinterest

Share This