Fotografiereizen2018-10-09T14:32:11+00:00

Fotografiereizen

U bent hier: Home » Themareizen » Fotografiereizen
Kolibri Costa Rica

Fotografiereis Costa Rica
Prijsindicatie € 3.375,- p.p.

  • O.b.v. een Nederlandse natuurfotograaf
  • Nationaal Park Corcovado
  • Unieke locaties
  • 15 dagen / 14 nachten
  • Vertrekmaand: 31 augustus 2019

Fotografiereizen – Costa Rica

“Uw passie voor fotografie en de natuur gecombineerd met reizen”

Momenteel biedt Unico Travel één fotografiereis aan naar Costa Rica:

Fotografiereis september 2019

Prachtige reizen met schitterende gebieden en unieke fotografieplekken. Met Unico Travel reist u in een kleine groep van maximaal 8 personen en onder begeleiding van een ervaren Nederlandse natuurfotograaf. Unico Travel neemt u mee langs Puerto Viejo de Sarapiqui, Boca Tapada, Uvita, San Gerardo de Dota en het nog ongerepte Nationaal Park Corcovado, de gebieden die bekend staan bij de professionele natuurfotografen! Schrijf je nu in!

oranje vink Speciale fotografieplekken.
oranje vink Unieke lodges.
oranje vink  Fotografeer de mooiste vogels bij de feeders in de tuinen.
oranje vink  Toegang tot exclusieve fotohutten.
oranje vink Onder begeleiding van een Nederlandstalige, ervaren natuurfotograaf.
oranje vink  Aanvullende begeleiding  in de parken en bij de lodges door ‘deskundige lokale natuurgidsen’.
oranje vink Kleine groep (maximaal 8 personen).

Fotografiereizen costa rica

Unieke ervaring

U reist in een klein gezelschap van ongeveer 6 – maximaal 8 personen. U reist samen door de prachtige natuur van Costa Rica op zoek naar de mooiste plekken om de perfecte foto’s te schieten. Tijdens de reis kunt u samen met de andere reizigers ervaringen delen over de fotografie.


Ervaren Nederlandse fotograaf

fotografiereis Costa Rica wandelenDe fotografiereizen van Unico Travel zijn altijd onder begeleiding van een ervaren Nederlandse natuurfotograaf. Deze fotograaf kent het land en laat u de mooiste en bijzonderste plekken van het land zien. De jarenlange ervaring van de fotograaf maakt de reis compleet! Tijdens de rondreis kunt u de fotograaf om tips vragen om zo de perfecte foto te maken!


Unieke lodges en gebieden

Vogelreis Costa Rica vogelTijdens de fotografiereizen via Unico Travel overnacht u altijd in mooie accommodaties, midden in de natuur! Het zijn meestal speciale fotografie lodges, waar u als fotograaf de mooiste foto’s kunt schieten. Er zijn vaak feeders aanwezig om de vogels te lokken, schuilhutten om het perfecte plaatje te schieten en bij sommige lodges vindt u ook tropische tuinen, vlinder- en/of kikkertuinen. De lodges zelf zijn vaak kleinschalig en persoonlijk.

Nationaal Park CorcovadoDe gebieden die wij uitkiezen voor de reis zijn zorgvuldig gekozen. Het zijn nog relatief rustige gebieden. Prachtige natuurgebieden, van regenwouden tot nevelwouden en van tropische stranden tot aan prachtige vulkanen. Tijdens de reis is er genoeg afwisseling. Zij zijn er in Costa Rica veel vogelsoorten te fotograferen, maar ook prachtige plantsoorten en natuurlijk veel diersoorten als luiaards, schildpadden, kaaimannen, tapirs, miereneters, walvissen, brulapen en nog veel meer!

Lees ook ons blog: 10 redenen waarom je de fotografiereis niet mag missen!

Pin It on Pinterest

Share This