Twee weken Costa Rica2019-05-24T16:12:57+02:00

Twee weken Costa Rica Special!

U bent hier: Home » Twee weken Costa Rica

Twee weken Costa Rica, een reis langs de meest prachtige gebieden. Dat is mogelijk met onze nazomer reis. De maanden september, oktober, november en (begin) december zijn mooie maanden om naar Costa Rica te reizen. Een reis langs nevelwouden, ongerepte regenwouden en tropische stranden.

Waarom deze reis?

oranje vinkBaby schildpadden in het Nationaal Park Tortuguero
oranje vinkVulkaan de Arenal
oranje vinkNevelwoud San Gerardo de Dota
oranje vinkToekans, ara’s, luiaards, apen, krokodillen en miereneters
oranje vinkTropische stranden
oranje vinkWalvissen spotten in Dominical
oranje vink Snorkelen bij Caño Island
oranje vinkHike door het Nationaal Park Corcovado


Route: San José – Tortuguero – Arenal – San Gerardo de Dota – Drake Bay – Dominical – Alajuela.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten
Prijsindicatie: €1.500,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar je wensen. Exclusief internationale vlucht.
Indicatieprijs internationale vlucht: tussen de €650,- en €750,- retour per persoon.


Gebieden van deze nazomer reis twee weken Costa Rica

San José

Je wordt bij het vliegveld opgehaald en naar San José gebracht. Je overnacht in een authentiek hotel gebouwd in Victoriaanse stijl. Na een lange vlucht kun je uitrusten, de volgende dag moet je namelijk vroeg op!

Tortuguero

Tortuguero is een schitterend regenwoud gebied. Het gebied is alleen bereikbaar per boot. In Tortuguero maak je een boottour, een tour door de tropische tuinen van de lodge en naar het dorpje. Je kunt dieren spotten als brulapen, krokodillen, kaaimannen, luiaards, pijlgifkikkertjes, leguanen en veel soorten vogels! Ook kun je in september de moederschildpadden eieren zien leggen!

Arenal vulkaan

Vandaag ontvang je de huurauto en reis je naar het dorpje La Fortuna, vlakbij de Arenal vulkaan. Je kunt mooie wandelingen maken bij de vulkaan, wandelen over de hangbruggen of ziplinen!

San Gerardo de Dota

De volgende bestemming is San Gerardo de Dota, een prachtig nevelwoud gebied. Je overnacht hier in rustieke lodge. Je kunt mooie wandelingen maken in het nevelwoud langs watervallen, beekjes en rivieren en op zoek gaan naar de speciale vogel de Quetzal!

Drake Bay

Na San Gerardo de Dota rijd je door naar Sierpe en vervolgens vaar je per boot naar Drake Bay. De omgeving van Drake Bay is schitterend met ongerepte stranden en regenwouden. Je ziet hier de toekans en ara’s voorbij vliegen en de apen voorbij slingeren!

Caño Island

Je kunt een dagje gaan snorkelen bij Caño Island. Het onderwaterleven is erg mooi met tropische vissen, koraal, haaien, schildpadden.. In de maand september heb je onderweg ook een grote kans om walvissen te spotten!

Corcovado

Volgens ons het mooiste nationale park van Costa Rica, het Nationaal Park Corcovado. Samen met een gids maak je een mooie wandeling door het park. Je hebt de kans om hier vier soorten apen te zien, tapirs, toekans, miereneters en wie weet zelfs een poema!

Dominical

De reis sluit je af in Dominical. Je hotel ligt aan het strand en bij het natuurreservaat van Baru. Je kunt deze dagen nog gaan surfen, een walvissentour boeken, wandelen in het Nationaal Park Marino Ballena.. Even tot rust komen voor je weer vertrekt!


Vervoer

Het vervoer is de gehele reis voor je geregeld. Vanaf San José t/m Tortuguero reis je per minibus en boot. Hierna ontvang je de huurauto voor vier dagen inclusief GPS en complete verzekering. Vervolgens vaar je per boot naar Drake Bay en met een shuttlebusje naar Dominical en het vliegveld.

twee weken costa rica

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest