Singlereis Costa Rica

U bent hier: Home » Singlereis Costa Rica

Tijdens deze singlereis Costa Rica reist u samen langs prachtige landschappen, tropische stranden en ontdekt u het wildlife van Costa Rica. Samen met de groep onderneemt u diverse avontuurlijke activiteiten en geniet u verder van dit prachtige land. Costa Rica is de perfecte bestemming met afwisseling tussen natuur, tropische stranden en avontuurlijke activiteiten.

Hoogtepunten van deze singlereis:

oranje vinkRegenwoud van Tortuguero
oranje vinkVulkaan de Arenal
oranje vinkVulkanische activiteiten in Rincón de la Vieja
oranje vinkNevelwoud van San Gerardo de Dota
oranje vinkOvernachten aan het ongerepte Nationaal Park Corcovado
oranje vinkWalvissen aan de Pacifische kust
oranje vinkStrand in Dominical


Route: San José – Tortuguero – Puerto Viejo de Sarapiqui – Arenal – Rincón de la Vieja – San Gerardo de Dota – Puerto Jiménez – Nationaal Park Corcovado – Domincal – San José
Dagen: 18 dagen / 17 nachten
Vertrekdatum: ma 27 november 2017
Prijsindicatie: vanaf € 1.999,- bij 10 personen, exclusief internationale vlucht. De éénpersoonskamertoeslag bedraagt € 480,- per persoon.


Accommodaties

U kunt er voor kiezen om een kamer te delen met een andere reisgenoot. Het zijn tweepersoonskamers met losse bedden. U kunt natuurlijk tegen een toeslag ook in een eenpersoonskamer overnachten. De eerste dag overnacht u in een hotel in de stad San José. Een kleinschalig hotel met een zwembad waar u heerlijk kunt bijkomen van de vlucht.

singlereis costa rica

Op de derde en vierde nacht verblijft u in een lodge in Tortuguero midden in het regenwoud. U kunt vanuit de lodge zo naar het dorpje lopen. Ook heeft de lodge een zwembad.

singlereis costa rica

Hierna reist u naar een hotel midden in de natuur van Sarapiqui. U kunt hier veel wildlife spotten. Vervolgens overnacht u in een dorpje La Fortuna in een hotel met uitzicht op de Arenal vulkaan.

arenal vulkaan

In Rincón de la Vieja verblijft u in een mooi hotel met een zwembad, waterglijbaan, warmwaterbaden en nog veel meer faciliteiten! In het nationaal park kunt u de vulkanische activiteiten ontdekken!

singlereis costa rica

In het nevelwoud overnacht u in een mooie lodge waar u vanaf de veranda veel vogels kunt spotten! Hierna reist u naar Puerto Jiménez waar u heerlijk aan het strand kunt ontspannen of aan het zwembad. Hierna reist u per jeep naar Carate, een lodge gelegen aan het Nationaal Park Corcovado. Werkelijk een prachtige locatie. Wellicht spot u hier wel miereneters of zelfs een poema!

la leona lodge carate costa rica

U sluit de reis af aan het strand van Dominical en de laatste nacht weer in San José.

Vervoer

Vanaf het moment dat u op het vliegveld bent tot het moment dat u weggaat, al het vervoer is geregeld! Een chauffeur brengt u naar alle hotels en lodges.


Fotogalerij singlereis Costa Rica

Schrijf je nu in