Individuele rondreis El Salvador

U bent hier: Home » Rondreis El Salvador

Tijdens onze individuele rondreis door El Salvador ontdekt u de veelzijdigheid van dit nog relatief onbekende land. Een reis langs prachtige natuurlandschappen, afgewisseld met koloniale steden en vulkanische stranden.

Hoogtepunten van deze individuele rondreis door El Salvador

Groene Vink Vulkanen
Groene Vink Koloniale steden
Groene Vink Tropische stranden
Groene Vink Maya ruïnes
Groene Vink Tropisch regenwoud

Foto impressie

Overzicht

Route: El Tunco – San Salvador – Ataco – Lake Coatepeque – Santa Ana –  Copán – Suchitoto – El Cuco.
Dagen: 17 dagen / 16 nachten.
Prijsindicatie: €2.150,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze individuele rondreis door El Salvador

El Tunco

El Tunco is een fijne kustplaats om uw rondreis door El Salvador mee te beginnen. Even bijkomen en wennen aan het klimaat. Surfers van over de hele wereld kennen deze locatie. Er worden dan ook regelmatig wedstrijden gehouden. U kunt wandelen over de houten pier en zie de lokale vissers de visvangst verkopen. Geniet ’s avonds aan de boulevard van een heerlijke maaltijd.

San Salvador

San Salvador is de hoofdstad van El Salvador. U maakt met een gids een stadstour en bezoekt het Nationaal Paleis, Nationaal Theater, een aantal museums en de kathedraal. Bezoek ook zeker de souvenirsmarkt of maak een uitstapje naar de vulkaan El Boqueron.

Ataco

Een plaats die niet mag ontbreken in deze rondreis El Salvador is Ataco. Via de bloemenroute reist u naar Ataco. Een kleurrijk stadje met muurschilderingen. Leuk om door heen te wandelen! U proeft hier de echt de lokale sfeer. Vanuit Ataco bezoekt u ook Joya de Cerén. Dit is de enige plaats in de Maya cultuur waar u de levensstijl van de Maya’s van dag tot dag kunt bekijken. Langs de bloemenroute heeft u panoramische uitzichten op lagunes, koffieplantages en nevelwoud.

Tazumal en Santa Ana

Vanuit Ataco reist u verder naar Tazumal, de meest belangrijke Mayaruïne van El Salvador. Hierna reist u door naar een schitterend meer, Lago Coatepeque. Hier kunt u kajakken, zwemmen.. Ook kunt u vanuit hier de Santa Ana vulkaan beklimmen. Santa Ana zelf is een leuke stad met gezellige straten en koloniale gebouwen.

Copán

Vanuit Santa Ana wordt u naar de Maya stad Copán gebracht in Honduras. Hier bezoekt u samen met een gids deze indrukwekkende stad en krijgt u alle uitleg over de geschiedenis van de Maya’s.

Suchitoto

Vanuit Copán reist u verder naar Suchitoto. Suchitoto is een leuke plaats. Er zijn veel kunstgalerieën, kerkjes en leuke straatjes. Tevens maakt u een boottour over het meer Suchitlán.

El Cuco

El Cuco is een heerlijk strand en fijn om de rondreis El Salvador mee af te sluiten. Het is een vrij breed strand met zwart vulkanisch strand. Tropisch regenwoud en een vulkanisch landschap. U kunt er perfect surfen! En ook komt u er helemaal tot rust. Perfect om de reis mee af te sluiten.

Vervoer

Tijdens deze individuele rondreis door El Salvador is al het vervoer inbegrepen. Een chauffeur haalt u op en brengt u van hotel naar hotel. De chauffeur zal onderweg vaak ook stoppen om iets te drinken of om ergens mooie foto’s te maken! De chauffeur zal altijd op tijd klaarstaan bij uw hotel. Het voordeel van privé transfers is dat u nergens over hoeft na te denken!

Volg ons op social media: