Rondreis Costa Rica2018-09-28T17:05:39+00:00

Rondreis Costa Rica

U bent hier: Home » Reizen » Rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica, voor iedere reiziger een unieke ervaring! Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten en mooiste plekken van Costa Rica!

Hoogtepunten rondreis Costa Rica

oranje vink Wildlife spotten in Tortuguero
oranje vink Arenal vulkaan
oranje vink Luiaards, ara’s, toekans en brulapen
oranje vink Regenwoud en nevelwoud
oranje vink Tropische stranden
oranje vink Snorkelen bij Caño Island
oranje vink Nationaal Park Corcovado
oranje vink Overnachten in een boomhut


Route: San José – Tortuguero – Boca Tapada – Arenal – Tenorio – Rincón de la Vieja – San Gerardo de Dota – Drake Bay – Dominical.
Dagen: 19 dagen / 18 nachten.
Prijsindicatie: €1.960, – per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden rondreis Costa Rica

Tortuguero

Tortuguero is een prachtig regenwoud gebied waar u per boot naar toe reist. U ziet in Tortuguero vaak schildpadden, luiaards, pijlgifkikkertjes, leguanen, slangen en kaaimannen! Tip: bezoekt u Tortuguero in juli, augustus of september? Dan kunt u de moederschildpadden eieren zien leggen!

Boca Tapada

Boca Tapada ligt vlakbij de San Carlos rivier, dat de grens vormt tussen Costa Rica en Nicaragua. Boca Tapada is een prachtig regenwoud gebied. U kunt er verschillende dieren zien zoals apen, kaaimannen, toekans, verschillende soorten kikkers en de bedreigde groene ara.

Arenal

Per huurauto reist u door naar de omgeving van de Arenal vulkaan. Vanuit uw hotel heeft u een schitterend uitzicht op de vulkaan! Het is leuk om deze dagen te gaan ziplinen en te wandelen over de hangbruggen!

rondreis costa rica arenal

Tenorio

Het Nationaal Park Tenorio staat bekend om de rivier Rio Celeste en de helderblauwe waterval. De kleur van de rivier komt door de samenloop van twee rivieren die verschillende chemische bestanddelen hebben.

Rincón de la Vieja

Rincón de la Vieja staat bekend om de vulkanische activiteiten, kokende modderpoelen en zwavelmeren. U kunt een mooie wandeling maken en in de omgeving kunt u ook paardrijden, ziplinen, ontspannen in de heetwaterbaden of wandelen naar watervallen.

 San Gerardo de Dota

Het nevelwoud van San Gerardo de Dota is een schitterend gebied. Het klimaat is hier een heel stuk kouder dan in de rest van het land. Het kan er zelfs vriezen! U kunt hier de speciale vogel de Quetzal spotten en mooie wandelingen maken langs beekjes, riviertjes en watervallen.

Drake Bay

Per boot vaart u naar Drake Bay. In de rivier ziet u misschien nog wel krokodillen! Bij aankomst in Drake Bay kunt u mooie wandelingen maken langs het strand. U ziet vaak toekans en ara’s voorbijvliegen! Drake Bay is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje snorkelen bij Caño Island. Onderwater spot u vaak koraal, kleurrijke vissen, schildpadden en misschien ook wel haaien. En wie weet spot u onderweg ook nog wel walvissen en dolfijnen!

rondreis costa rica

Nationaal Park Corcovado

Vroeg in de ochtend vertrekt u naar het Nationaal Park Corcovado. Hier gaat u met een gids wandelen door het meest ongerepte park van Costa Rica! U kunt vaak apen, kaaimannen, miereneters, neusberen en tapirs zien! En met geluk ook de poema!

rondreis costa rica

Dominical

Dominical is een mooie plaats aan het strand en bij het regenwoud. Heerlijk om de rondreis Costa Rica af te sluiten! U kunt er nog surfen en paardrijden! Ook kunt u nog het regenwoud in!


Vervoer

Tijdens uw rondreis Costa Rica zult u per jeep, shuttle bus en taxi worden vervoerd. Maar ook heeft u een groot deel van de reis uw eigen huurauto. Een avontuurlijke 4-wheeldrive waarmee u door rivieren en over onverharde wegen kunt rijden.

huurauto costa rica


Fotogalerij

Pin It on Pinterest

Share This