Uitgebreid reisschema2019-09-30T10:48:51+02:00

Uitgebreid reisschema

U bent hier: Home » Rondreis Colombia » Uitgebreid reisschema

Dag 1, Aankomst Bogotá
Vandaag heeft u uw internationale vlucht naar Bogotá. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgehaald en naar uw hotel in het historisch centrum La Candelaria gebracht. Hier kunt u uitrusten en bijkomen van de vlucht. Uw hotel ligt midden in het centrum op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en restaurants.

Dag 2, Bogotá
Vandaag kunt u het oude centrum ontdekken. Wandel langs de pleinen, oude gebouwen en musea. Ook is het een aanrader om een graffiti tour te doen. Hierbij laat een gids u vele graffiti werken in de stad zien en ontdekt u ook de geschiedenis van Bogotá. Het is ook leuk om vandaag bij helder weer de Cerro Monserrate per kabelbaan op te gaan, voor een schitterend uitzicht over de stad.

Dag 3, Villa de Leyva
Vandaag wordt u opgehaald en naar Villa de Leyva gebracht. Onderweg heeft u nog de mogelijkheid om de beroemde Zoutkathedraal in Zipaquirá te bezoeken, gebouwd ongeveer 180 meter onder de grond in een zoutmijn. Eind van de middag komt u aan in het koloniale dorpje Villa de Leyva.

Dag 4, Villa de Leyva
Villa de Leyva heeft tal van bezienswaardigheden. Wandel langs het grootste plein van Latijns-Amerika, langs de witte huizen, kerken en restaurants. Bezoek diverse musea, een astronomische vindplaats of een huis gebouwd van klei.

Dag 5, Barichara
Vandaag wordt u opgehaald en naar het koloniale dorpje Barichara gebracht. Barichara is een koloniaal dorpje met witte en gekleurde huizen. Vanaf het moment dat u in Barichara bent, voelt u een heerlijke ontspannen sfeer. Het lijkt net of hier de tijd heeft stil gestaan.

Dag 6, Barichara
Wandel vandaag door de straten van Barichara of laat u meenemen door een local per tuktuk. Aan het plein ligt een hele mooie zandstenen kathedraal Capilla de Jesús. Bij zonsondergang kleuren de stenen van deze kathedraal oranje. Wandel langs mooie uitzichten over de vallei. Het is ook erg mooi om de wandeling te doen van Barichara naar het dorpje Guane.

Dag 7, Bucaramanga
Vandaag wordt u opgehaald en naar een lokale finca gebracht. Onderweg heeft u nog de kans om te gaan parapente. Eenmaal bij de finca geniet u van het uitzicht. De finca kijkt uit op de Chicamocha Canyon. Bij de traditionele koffie hacienda kunt u mooie wandelingen maken en alles leren over hoe de koffie tot stand komt.

Dag 8, Salento
Vandaag wordt u opgehaald en naar het vliegveld van Bucaramanga gebracht. Hier vertrekt de binnenlandse vlucht naar Pereira. Vervolgens wordt u opgehaald en naar uw hotel in Salento gebracht. Salento is een klein, kleurrijk dorpje in de koffieregio.

Dag 9, Salento
Vandaag is het een aanrader om te gaan wandelen door de Cocora vallei. Dit is een van de mooiste plekken van Colombia! Hier vindt u namelijk de hoogste palmbomen ter wereld (deze worden tot wel 60 meter hoog!). Een schitterende wandeling langs palmbomen, regenwouden, beekjes en uitzichtpunten.

Dag 10, Salento
Als u in het koffiegebied bent, mag u een bezoekje aan een authentieke koffieboerderij natuurlijk niet overslaan! Ontdek hoe de Colombiaanse koffie tot stand komt en bezoek een koffieplantage. U leert alles over de koffie en het proces. ’s Middags kunt u in Salento eventueel nog gaan paardrijden, mountainbiken of wandelen naar het uitzichtpunt.

Dag 11, Tayrona
Vanuit Salento wordt u naar Pereira gebracht en vervolgens reist u per binnenlandse vlucht naar Santa Marta, de Caribische kust. Vanuit Santa Marta wordt u per transfer naar uw hotel vlakbij het Nationaal Park Tayrona gebracht.

Dag 12, Tayrona
Vandaag kunt u het Nationaal Park Tayrona ontdekken. Het park is een van de mooiste parken van Colombia. Stranden en tropische regenwouden komen hier samen. Geniet van een mooie wandeling langs wuivende palmbomen, regenwoud en kom bij op een van de stranden met het helderblauwe water!

Dag 13, Tayrona
Heerlijk een dag ontspannen aan het zwembad of aan het strand. Ontdek vandaag de cultuur, natuur en fauna van de rivier de Don Diego. Een kristalheldere rivier, een ongerept strand en een plek met waar de rivier, de zee en jungle samenkomen. Leer alles over de cultuur van de inheemse bevolking van het Sierra Nevada van Santa Marta of ga bijvoorbeeld tuben over de rivier.

Dag 14, Cartagena
Vandaag wordt u opgehaald en naar Cartagena gebracht. Deze havenstad ligt aan de Caribische kust van Colombia en wordt door vele reizigers bezocht. Dat is niet voor niets. De stad heeft een historisch centrum. Ontdek de architectuur, de pleinen, kathedraal, parken, ontdek de streetart en beklim het fort.. Kortom hier kunt u u zeker een dag vermaken!

Dag 15, Cartagena
Wandel door de kleurrijke straten van Cartagena. Ontdek de vele pleinen, kerken, kathedralen, winkels en restaurants. Bezoek het fort, de artistieke wijk Getsemani of ga winkelen in de moderne wijk Bocagrande. Er is genoeg te beleven. ’s Avonds komt de stad tot leven met muzikanten en danseressen. Geniet vanaf de stadsmuren van een schitterende zonsondergang.

Dag 16, Isla Múcura
Vandaag wordt u opgehaald en vervolgens vaart u naar een luxe hotel op Isla Múcura gebracht. Het eiland maakt deel uit van de San Bernardo Archipel. Hier komt u de komende dagen helemaal tot rust! Tropische stranden met een azuurblauwe zee, een klein paradijsje!

Dag 17, Isla Múcura
Een dagje heerlijk ontspannen aan het strand. Ook is het leuk om te gaan kajakken, snorkelen of om een boottour te maken. De omgeving is werkelijk schitterend!

Dag 18, Cartagena
Vandaag vaart u weer terug naar Cartagena, waar u nog een middagje kunt doorbrengen. Het is leuk om nog een drankje op de terrasjes te doen in de oude stad! Of ga nog winkelen in het nieuwe gedeelte, koop nog een aantal leuke souvenirs voor thuis!

Dag 19, Vertrek
Vandaag wordt u opgehaald en naar het vliegveld van Cartagena gebracht. De reis zit er helaas alweer op! Eenmaal in het vliegtuig kunt u nagenieten van een schitterende reis door Colombia!

Let op!
Deze reis is slechts een voorbeeld. U kunt deze reis boeken maar ook geheel naar eigen wens invullen! Neem contact op om een persoonlijk reisvoorstel te ontvangen of vul hier het formulier in onder het kopje ‘’reisvoorstel aanvragen’’.

M: info@unicotravel.com of T.: 0180-787401 of op 31 6 2430 6900.

Deze reis kan op elke gewenste datum worden uitgevoerd (indien de accommodaties beschikbaar zijn).

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest