Reis Costa Rica Lokaal2019-05-24T16:12:14+02:00

Costa Rica 100% Lokaal

U bent hier: Home » Reis Costa Rica Lokaal

Costa Rica lokaal, betekent het ontmoeten van de lokale bevolking, overnachten in kleinschalige lodges en lokale activiteiten! Tijdens deze reis ontdekt u het ‘echte’ Costa Rica!

Hoogtepunten van deze Costa Rica lokaal reis:

oranje vink Kleinschalige accommodaties
oranje vink Lokale activiteiten
oranje vink Bezoek aan indianenstam
oranje vink Overnachting Nationaal Park Corcovado
oranje vink Regenwoud en nevelwoud


Route: San José – Boca Tapada – Arenal – Aguas Claras – Monteverde – Rio Tárcoles – Uvita – Puerto Jiménez – Carate.
Dagen: 19 dagen / 18 nachten.
Prijsindicatie: €2.000,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden

Boca Tapada

Boca Tapada is een schitterend regenwoud gebied. Vanaf de veranda van uw lodge heeft u een schitterend uitzicht op de San Carlos rivier. Maak een boottocht en spot krokodillen en zie de ara’s voorbij vliegen! Of maak samen met de lokale gids een avontuurlijke wandeling!

costa rica lokaal

Arenal

De Arenal vulkaan is nog steeds actief.  Rondom de vulkaan kunt u schitterende wandelingen maken. Ook is het een aanrader om te gaan ziplinen of te wandelen over de hangbruggen!

costa rica lokaal arenal

Aguas Claras

U overnacht bij lokale eigenaren die u alles kunnen vertellen over hun boerderij. U kunt een chocoladetour doen samen met eigenaar Pablo. In de omgeving kunt u onder andere het Nationaal Park Rincón de la Vieja bezoeken en ontspannen in de heetwaterbaden.

costa rica lokaal rincon

Monteverde

In het nevelwoud van Monteverde maakt u kennis met een heel ander landschap van Costa Rica. Het gebied is een stuk kouder. U kunt hier op zoek gaan naar de bijzondere vogel, de quetzal! Verder mooie wandelingen maken en wandelen over de hangbruggen!

costa rica lokaal monteverde

Tárcoles/Carara

De lodge waar u verblijft heeft een schitterend uitzicht! U kunt er de rode ara’s voorbij zien vliegen! Maak mooie wandelingen in het Nationaal Park Carara en neem een kijkje bij de krokodillenbrug over de rivier Tárcoles.

costa rica lokaal tarcoles

Uvita

In Uvita kunt u heerlijk ontspannen aan het strand, maar ook kunt u een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Marino Ballena. Bij laag water kunt u de zandformatie in de vorm van walvissenstaart zien!

uvita costa rica lokaal

Puerto Jiménez

De lodge ligt vlakbij het Nationaal Park Corcovado en dichtbij het dorpje Puerto Jiménez. U kunt er dieren als apen, luiaards, miereneters en ara’s spotten! Het is een schitterende omgeving! Een aanrader is om een tour te maken naar de indianen!

costa rica lokaal aap

Carate

U overnacht in een lodge tegen het Nationaal Park Corcovado aan. Hier kunt u tapirs, miereneters, apen, luiaards, toekans en misschien wel een poema spotten! De omgeving is werkelijk schitterend!

costa rica lokaal tapir


Fotogalerij

Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest