Costa Rica Ongerept2019-06-26T12:31:46+02:00

Costa Rica ongerept

U bent hier: Home » Costa Rica Ongerept

Ervaar het ongerepte Costa Rica! Overnacht midden in het regenwoud en ontdek alle geheimen van Costa Rica! Even helemaal ‘off the beaten track’ met deze Costa Rica Ongerept reis!

Hoogtepunten van deze reis Costa Rica Ongerept:

oranje vink Midden in de jungle
oranje vink Ongerepte natuur
oranje vink Hike door het Nationaal Park Corcovado
oranje vink Lokale lodges
oranje vink Unieke locaties


Route: San José – Horquetas – Rara Avis – Horquetas – Boca Tapada – Arenal – Aguas Claras – Tárcoles – San Gerardo de Dota – Drake Bay – Sirena Ranger Station – Puerto Jiménez
Dagen: 21 dagen / 20 nachten.
Prijsindicatie: €2.250,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.


Gebieden

Horquetas

In de omgeving van Puerto Viejo de Sarapiqui vindt u het plaatsje Horquetas. U overnacht bij een lokale familie. In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken en op zoek gaan naar bijzondere vogelsoorten en pijlgifkikkertjes.

puerto viejo de sarapiqui

Rara Avis

Rara Avis ligt midden in de jungle. U kunt er alleen te paard of per tractor naar toe reizen. Het is een schitterende omgeving! Vanuit de lodge maakt u meerdere wandelingen door het regenwoud. Wandel naar watervallen en spot neusbeertjes, apen en tapirs!

Rara Avis Costa Rica

Boca Tapada

Boca Tapada is nog relatief onbekend. Het is een prachtig natuurgebied in het noorden van Costa Rica. Verken het gebied en ga kajakken over de rivier San Carlos. Spot ara’s, toekans, brulapen en krokodillen!

Krokodil bij Boca Tapada

Arenal

De Arenal vulkaan is nog steeds actief! Een leuke activiteit is ziplinen langs de vulkaan of langs een waterval! Ook is het erg leuk om te wandelen over de hangbruggen! Vanuit de infinity pool heeft u een schitterend uitzicht op het meer van de Arenal!

Fotoreis Costa Rica Arenal

Aguas Claras

U overnacht op een lokale finca, boerderij van een Costa Ricaanse eigenaar. U overnacht in een mooie bungalow. Bij de lodge kunt u veel dieren spotten en mooie wandelingen maken! De Costa Ricaanse familie is erg gastvrij! De eigenaar Pablo kan u ook een chocoladetour geven! Vanuit Aguas Claras kunt u gemakkelijk het Nationaal Park Rincón de la Vieja verkennen.

chocolade tour costa rica lokaal

Tárcoles

Neem een kijkje bij de krokodillenbrug over de rivier Tárcoles en maak wandelingen in het Nationaal Park Carara. Vanuit de lodge ziet u de ara’s overvliegen! De lodge heeft tropische tuinen. Spot krokodillen, apen en agouti’s!

krokodil costa rica

San Gerardo de Dota

Het nevelwoud van San Gerardo de Dota is een ongerept natuurgebied. Het gebied is een stuk kouder dan in de rest van Costa Rica. Wandel langs watervallen, beekjes en rivieren! ’s Ochtends kunt u samen met een gids op zoek gaan naar de quetzal!

Costa Rica San Gerardo de Dota

Drake Bay

Vanuit Sierpe vaart u per boot naar Drake Bay. Vanaf uw veranda kunt u genieten van het uitzicht over de baai. U ziet de ara’s en toekans voorbijvliegen! Vanuit Drake Bay kunt u snorkelen bij Caño Island, op zoek naar schildpadden en kleurrijke vissen!

Drake Bay, Costa Rica, Unico Travel

Sirena Ranger Station

Het ranger station ligt midden in het Nationaal Park Corcovado, het meest ongerepte park van Costa Rica. Hier kunt u weer heel andere dieren spotten dan in de rest van Costa Rica. Ga op zoek naar tapirs, poema’s, alle vier de soorten apen, zwijntjes, ara’s, toekans.. U overnacht midden in de natuur!

Puerto Jiménez

U sluit de reis af aan het strand van Puerto Jiménez. U komt hier helemaal tot rust! Naast het ontspannen aan het strand is het ook een aanrader om te gaan kajakken over de Golfo Dulce. Wie weet spot u dolfijnen en walvissen!

Bultrugwalvis staat Costa Rica in de zee


Volg ons op social media:

Pin It on Pinterest