Costa Rica ongerept

U bent hier: Home » Costa Rica Ongerept

Ervaar het ongerepte Costa Rica! Overnacht midden in het regenwoud en ontdek alle geheimen van Costa Rica! Even helemaal ‘off the beaten track’ met deze Costa Rica Ongerept reis!

Hoogtepunten van deze reis Costa Rica Ongerept:

Groene Vink Midden in de jungle
Groene Vink Ongerepte natuur
Groene Vink Hike door het Nationaal Park Corcovado
Groene Vink Lokale lodges
Groene Vink Unieke locaties

Overal bevonden wij ons op unieke plekken en hebben wij bijzondere mensen ontmoet. Unico Travel staat altijd klaar voor je, voor, tijdens en na de reis.

5 out of 5 stars
Jolynn en Erik - februari 2019

Overzicht

Route: San José – omgeving Puerto Viejo de Sarapiqui – jungle lodge – omgeving Puerto Viejo de Sarapiqui – Boca Tapada – Arenal – Aguas Claras – Tárcoles – San Gerardo de Dota – Drake Bay – Sirena Ranger Station – Puerto Jiménez
Dagen: 21 dagen / 20 nachten.
Prijsindicatie: €2.250,- per persoon. Deze reis is slechts een voorbeeld. De reis en reissom kunnen nog geheel aangepast worden naar uw wensen.
Exclusief internationale vlucht.

Gebieden van deze reis

Omgeving Puerto Viejo de Sarapiqui

U overnacht in de omgeving van Puerto Viejo de Sarapiqui bij een lokale familie. In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken en op zoek gaan naar bijzondere vogelsoorten en pijlgifkikkertjes. U maakt hier het echte lokale leven mee.

Jungle Lodge

U overnacht in een lodge midden in het ongerepte regenwoud, in the middle of nowhere. Bijna niemand kent deze plek en het is ook een hele uitdaging om er te komen. U kunt er alleen te paard of per tractor naar toe reizen. Het is een schitterende omgeving. Vanuit de lodge maakt u meerdere wandelingen door het regenwoud. Wandel naar watervallen en spot neusbeertjes, apen en tapirs!

Boca Tapada

Boca Tapada is nog relatief onbekend. Het is een prachtig natuurgebied in het noorden van Costa Rica. Verken het gebied en ga kajakken over de rivier San Carlos. Spot ara’s, toekans, brulapen en krokodillen!

Arenal vulkaan

Het gebied rondom de Arenal vulkaan is schitterend. Leuke activiteiten in de omgeving zijn ziplinen, wandelen over de hangbruggen en genieten in heetwaterbaden.

Aguas Claras

U overnacht op een lokale finca, boerderij van een Costa Ricaanse eigenaar. U overnacht in een mooie bungalow. Bij de lodge kunt u veel dieren spotten en mooie wandelingen maken. De Costa Ricaanse familie is erg gastvrij. Het is ook leuk om een cacaotour te volgen. Vanuit Aguas Claras kunt u gemakkelijk het Nationaal Park Rincón de la Vieja verkennen.

Tárcoles

Neem een kijkje bij de krokodillenbrug over de rivier Tárcoles en maak wandelingen in het Nationaal Park Carara. Vanuit de lodge ziet u de ara’s overvliegen! De lodge heeft tropische tuinen. Spot krokodillen, apen en agoeti’s!

San Gerardo de Dota

Het nevelwoud van San Gerardo de Dota is een ongerept natuurgebied. Het gebied is een stuk kouder dan in de rest van Costa Rica. Wandel langs watervallen, beekjes en rivieren! ’s Ochtends kunt u samen met een gids op zoek gaan naar de quetzal!

Drake Bay

Vanuit Sierpe vaart u per boot naar Drake Bay. Vanaf uw veranda kunt u genieten van het uitzicht over de baai. U ziet de ara’s en toekans voorbijvliegen! Vanuit Drake Bay kunt u snorkelen bij Caño Island, op zoek naar schildpadden en kleurrijke vissen!

Sirena Ranger Station

Het ranger station ligt midden in het Nationaal Park Corcovado, het meest ongerepte park van Costa Rica. Hier kunt u weer heel andere dieren spotten dan in de rest van Costa Rica. Ga op zoek naar tapirs, poema’s, alle vier de soorten apen, miereneters, ara’s, toekans.. U overnacht midden in de natuur!

Puerto Jiménez

U sluit de reis af aan het strand van Puerto Jiménez. U komt hier helemaal tot rust! Naast het ontspannen aan het strand is het ook een aanrader om te gaan kajakken over de Golfo Dulce. Wie weet spot u dolfijnen en walvissen!

Volg ons op social media: