Belize Kerstvakantie

U bent hier: Home » Belize Kerstvakantie

In deze Belize kerstvakantie reis ontdekt u onder andere de idyllische eilanden en ongerepte regenwouden van Belize. Daarnaast ervaart u ook de Caribische sfeer en bezoekt u eeuwenoude Mayaruïnes. Verken de kleurrijke onderwaterwereld en ervaar avontuurlijke activiteiten, zoals ziplinen en tuben. Spot wildlife als zeekoeien, krokodillen, toekans, brulapen en leguanen.

Deze reis is speciaal samengesteld voor families die in de kerstvakantie naar Belize willen reizen. Uiteraard kan de reis geheel op maat worden samengesteld. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Caye Caulker – Lamanai – Macal rivier – Hopkins – Burrell Boom.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: € 1.850,- per persoon (excl. internationale vlucht) (gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen ouder dan 12 jaar).
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

belize kerstvakantie cocktails
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Hoogtepunten van deze Belize Kerstvakantie reis

Groene Vink Begin ontspannen op Caye Caulker
Groene Vink Vrijheid met uw eigen huurauto (4×4)
Groene Vink Tuben, ziplinen, bootsafari’s & snorkelen
Groene Vink Wildlife spotten zoals toekans en brulapen
Groene Vink Boottocht over de New River naar Lamanai
Groene Vink Bungalows in het regenwoud en aan het strand

Foto impressie van deze Belize Kerstvakantie reis

Gebieden in deze Belize Kerstvakantie reis

Caye Caulker

Onze Belize Kerstvakantie reis begint ontspannen op het eiland Caye Caulker. Per watertaxi vaart u vanuit Belize City naar het eiland toe. Het is de ideale plek om uw reis mee te beginnen. Allereerst is het eiland slechts acht kilometer lang en twee kilometer breed en wordt het omgeven door het Barrièrerif van Belize. Er hangt daarnaast een laidback sfeer op het eiland. Ontdek ook de betoverende onderwaterwereld en zwem langs kleurrijk koraal, tropische vissen, zeekoeien, haaien en roggen.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Lamanai

Per watertaxi vaart u terug naar Belize City waar u op de shuttle naar Orange Walk stapt. Hier stapt u op de boot en vaart u over de New River naar de lodge nabij de ruïnes van Lamanai. Onderweg heeft u een grote kans om krokodillen langs de oevers te zien liggen. Eenmaal bij de lodge kunt u ontspannen en genieten van de natuurrijke omgeving.

U overnacht in een familie bungalow midden in de natuur. De ruïnes van Lamanai liggen dichtbij de lodge. Ervaar de geschiedenis, maak een boottour en ga ’s avonds op zoek naar dieren die met name in het donker te zien zijn! Eén van de mooiste plekken van deze Belize Kerstvakantie reis.

Macal rivier

Vanuit Lamanai vaart u terug naar Orange Walk. Vanaf hier wordt u per transfer terug naar Belize City gebracht. Hier ontvangt u vervolgens uw avontuurlijke huurauto (4×4) waarmee u naar de lodge aan de Macal rivier rijdt. De rivier stroomt onder andere langs de plaats San Ignacio, de Mayaruïne Cahal Pech en de Belize Botanic Gardens. U overnacht in een bungalow met twee slaapkamers, midden in het regenwoud. Bij de lodge kunt u tuben, kanoën, hiken en vele vogels spotten.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!

Hopkins

Na uw avontuur in het regenwoud reist u naar het authentieke dorpje Hopkins, gelegen aan de Caribische kust. Een fijne plek om tijdens deze Belize Kerstvakantie reis te ontspannen. Het dorp bestaat uit slechts één zandweg die parallel loopt aan het strand. Er hangt een laidback sfeer en het is er daarnaast nog totaal niet toeristisch.

Het dorp wordt ook beschouwd als het cultureel centrum voor de Garifuna cultuur. Het is daarnaast leuk om in Hopkins te SUP boarden, kajakken en vissen. Ook kunt u vanuit Hopkins snorkelen en duiken.

Burrell Boom

Het dorp Burrell Boom ligt op slechts een kwartier rijden van het internationale vliegveld. Uw hotel ligt aan de Belize River in een natuurrijke omgeving, waar ook vaak brulapen voorbij slingeren. Het is de ideale plek om deze Belize Kerstvakantie reis ontspannen af te sluiten.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan!