Belize Kerstvakantie

U bent hier: Home » Belize Kerstvakantie

In deze Belize Kerstvakantie reis ontdekt u de idyllische eilanden, eeuwenoude Mayaruïnes, Caribische sferen en ongerepte regenwouden. Snorkel in de kleurrijke onderwaterwereld en onderneem avontuurlijke activiteiten zoals ziplinen en tuben. Spot wildlife als zeekoeien, krokodillen, toekans, brulapen en leguanen. Deze reis is speciaal samengesteld voor families, maar kan uiteraard ook op maat worden samengesteld voor stellen. Meer weten? Lees het reisschema of vraag een uitgebreid reisvoorstel aan.

Graag denken wij mee om deze voorbeeldreis geheel naar uw wensen samen te stellen.

Route: Caye Caulker – Lamanai – Macal rivier – Hopkins – Burrell Boom.
Dagen: 14 dagen / 13 nachten.
Prijsindicatie: € 1.850,- per persoon (excl. internationale vlucht) (gebaseerd op twee volwassenen en twee kinderen ouder dan 12 jaar).
Indien gewenst kan Unico Travel de internationale vluchten voor u boeken. Voor advies, neem contact op.

belize kerstvakantie cocktails
Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!

Hoogtepunten van deze Belize Kerstvakantie

Groene Vink Begin de reis ontspannen op Caye Caulker
Groene Vink Vrijheid met uw eigen huurauto (4×4)
Groene Vink Boottocht over de New River naar Lamanai
Groene Vink Tuben, hiken, ziplinen & snorkelen
Groene Vink Wildlife spotten zoals toekans en brulapen
Groene Vink Bungalow in het ongerepte regenwoud

Foto impressie van deze Belize Kerstvakantie

Gebieden in deze Belize Kerstvakantie

Caye Caulker

Deze Belize Kerstvakantie reis begint ontspannen op het tropisch eiland Caye Caulker. Per watertaxi vaart u er vanuit Belize City naar toe. Het is de ideale plek om uw reis mee te beginnen. In de eerste plaats is het eiland slechts acht kilometer lang en twee kilometer breed en wordt omgeven door het Barrièrerif van Belize. Er hangt daarnaast een laidback sfeer op het eiland. Ontdek ook de betoverende onderwaterwereld en zwem langs kleurrijk koraal, tropische vissen, zeekoeien, haaien en roggen.

Vraag deze reis aan!

Lamanai

Per watertaxi vaart u terug naar Belize City waar u op de shuttle naar Orange Walk stapt. Vanaf dit dorp vaart u vervolgens per boot over de New River naar de lodge nabij de ruïnes van Lamanai toe. Onderweg heeft u een grote kans om krokodillen langs de oevers te zien liggen. Eenmaal bij de lodge kunt u ontspannen en genieten van de natuurrijke omgeving. U overnacht in een familie bungalow midden in de natuur. De ruïnes van Lamanai liggen dichtbij de lodge. Ervaar de geschiedenis, maak een boottour en ga ’s avonds op zoek naar dieren die met name in het donker te zien zijn! Eén van de mooiste plekken van deze Belize Kerstvakantie reis!

Macal rivier

Vanuit Lamanai vaart u terug naar Orange Walk. Vanaf hier wordt u per transfer terug naar Belize City gebracht. Hier ontvangt u vervolgens uw avontuurlijke huurauto (4×4) waarmee u naar de lodge aan de Macal rivier rijdt. De rivier stroomt onder andere langs de plaats San Ignacio, de Mayaruïne Cahal Pech en de Belize Botanic Gardens. U overnacht in een bungalow met twee slaapkamers, midden in het regenwoud. Bij de lodge kunt u tuben, kanoën, hiken en vele vogels spotten.

Vraag deze reis aan!

Hopkins

Na uw avontuur in het regenwoud reist u naar het authentieke dorpje Hopkins, gelegen aan de Caribische kust. Een heerlijke plek om tijdens deze Belize Kerstvakantie reis te ontspannen. Het dorp bestaat uit slechts één zandweg die parallel loopt aan het strand. Er hangt een gezellige laidback sfeer en het is er nog totaal niet toeristisch. Het dorp wordt beschouwd als het cultureel centrum voor de Garifuna cultuur. Het is leuk om in Hopkins te SUP boarden, kajakken en vissen. Ook zijn er verschillende duik- en snorkeltours die u kunt maken.

Burrell Boom

Het dorp Burrell Boom ligt op slechts een kwartier rijden van het internationale vliegveld. Uw hotel ligt aan de Belize River in een natuurrijke omgeving, waar ook vaak brulapen voorbij slingeren. Het is de ideale plek om deze Belize Kerstvakantie reis ontspannen af te sluiten.

Nieuwsgierig? Vraag deze reis aan!