10 redenen waarom je de yoga reis naar Costa Rica niet mag missen!

2019-05-09T17:44:10+02:009 mei, 2018|

Costa Rica ontdekken in combinatie met yoga? Dat kan tijdens de yogareis Costa Rica. Tijdens deze reis ontdek je de meest unieke en bijzondere plekjes van Costa Rica gecombineerd met yoga.

Unico Travel organiseert tijdens de eerste weken van december een 14-daagse yogareis Costa Rica. Onder begeleiding van yogadocent Sylvia van den Heerik reis je naar Costa Rica.  Tijdens de reis breng je een bezoek aan regenwouden, tropische stranden maar ook het Nationaal Park Corcovado en heb je twee keer per dag een yoga les. Gedurende de reis bezoek je de mooiste plekken van Costa Rica in een kleine groep van maximaal 10 personen.

Wij geven je 10 redenen waarom je de yogareis naar Costa Rica niet mag missen!

Let op! Momenteel bieden wij helaas geen yogareizen aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

1. Je ontdekt de meest bijzondere en unieke plekjes van Costa Rica.

De reis begint in Alajuela waar je de eerste yoga les zal hebben bij de sunset pool. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de centrale vallei en koffieplantages. Vanuit hier reis je verder naar Mal Pais. De lodge waar je verblijft, wordt omringd door het regenwoud en ligt aan een tropisch strand. Vanaf Mal Pais reis je verder naar Las Nubes. Las Nubes is vrij hoog gelegen en wordt omringd door  tropische regenwouden je hebt een prachtig uitzicht over de Pacifische kust en de bergen. Tot slot eindigt de reis bij het Nationaal Park Corcovado.

2. Pura Vida Costa Rica

Tijdens deze yogareis ervaar je het echte Pura Vida gevoel van Costa Rica. Pura Vida betekent het pure leven. “Het leven zoals het voor ons als mens bedoelt is.”

In Costa Rica ontsnap je uit de drukke en de gehaaste maatschappij en kun je genieten van de stilte. De enige geluiden die je hoort zijn de dieren die ontwaken in het tropische regenwoud. Deze reis door Costa Rica zorgt ervoor dat je bewust wordt van jezelf en je ervaart hoe prachtig de natuur is.

3. Begeleiding tijdens de gehele reis door yogadocente Sylvia van den Heerik.

Er worden twee keer per dag yoga lessen gegeven en soms wordt de yogadocente uit Nederland afgewisseld door een lokale yoga docent. Sylvia is zelf al op reis geweest in Costa Rica en geeft twee keer in Nederland yoga les.

4. Kleine groep met dezelfde passie voor yoga

Er gaan maximaal 10 deelnemers mee op yogareis Costa Rica. Dit omdat de groep niet te groot is en er voor iedereen persoonlijke aandacht zal zijn.

5. Meerdere nachten verblijven op de locaties.

Yoga draait om ontspanning. Er is dus voor gekozen om meerdere nachten op de locaties te verblijven en niet veel te reizen. De schitterende loges, gelegen aan het strand, in de bergen of in het regenwoud, zorgen ervoor dat je zoveel energie en rust ontvangt, dat je geheel uitgerust thuiskomt na de reis.

6. Naast yoga ook andere activiteiten

Tijdens de reis heb je twee yogalessen per dag en er is dus voldoende tijd voor andere activiteiten. Ga bijvoorbeeld surfen op het strand van Mal Pais, bezoek een waterval, ga paardrijden op het strand of bezoek het Nationaal Park Corcovado. Ook is het mogelijk om jezelf te verwennen met een heerlijke massage, lekker te relaxen in een hangmat of een wandeling te maken door het tropische regenwoud.

7. Volledig verzorgde reis

De yogareis is een volledig verzorgde reis, vrijwel alles is inclusief in de reis opgenomen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan aan uitgaven. De enige uitgaven die je nog zult hebben zijn optionele excursies, entreegelden en persoonlijke uitgaven.

8. Nationaal Park Corcovado

Aan het einde van de reis heb je de mogelijkheid om het Nationaal Park Corcovado te bezoeken. Het meest ongerepte gedeelte van Costa Rica waar je vaak tapirs, miereneters en met geluk een poema kan spotten. Voor het Nationaal Park Corcovado heb je een vergunning nodig. Unico Travel zal de vergunning regelen en ook een hele ervaren professionele gids.

9. Een bijeenkomst voorafgaand de reis

Voorafgaand aan de yogareis Costa Rica wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg over de reis door Costa Rica door Barbara de Groot, eigenaresse van Unico Travel en zelf jarenlang in Costa Rica gewoond. Je maakt kennis met elkaar en yoga docente Silvia den Heerik.  Na de bijeenkomst wordt er een yoga les gegeven.

10. Comfortable luchtvaartmaatschappij

Er wordt zowel heen als terug gevlogen met de KLM als luchtvaartmaatschappij. De reis zal hierdoor comfortabel beginnen en eindigen.

Voor deze yogareis Costa Rica zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Interesse? Neem zo snel mogelijk contact met ons op of schrijf je direct in.

Volg ons op social media:
Meer weten over de bestemmingen van Unico Travel? Laat u inspireren en ontvang de mooiste reisverhalen in uw mailbox.Schrijf u hier in

Pin It on Pinterest